Öğrenci için zor soruydu diyebiliriz.
Yazdırılabilir görünüm
Öğrenci için zor soruydu diyebiliriz.
Elinize sağlık hocam. Fena kaçırmışım :(
çözüm belki öğrenci için zor olabilir ama cevabın 1 olduğunu görmek çok zor olmamalı. sonuçta (lnk)/k gibi bi ifadeyle uğraşıyoruz limitin sıfır çıkacağını işlem yapmadan görebilmeli. hangi fonksiyon hızlı hangisi yavaş bi göz aşinalığı olmalı, yoksa her soruya sizin gibi çözüm yapmaya kalkarlarsa açık açık söylüyorum sınav bitmez.
evet hocam elinize sağlık
Ben nizamî çözüm yazıyorum. Yoksa yapacak oldun mu benimki de taş çatlasa 15 saniye.
siz de saolun soruları çözen diğer arkadaşlarım:)
Rica ederim. Kusura bakma sorunun yanlış olduğu yorumunu yapmam yanlıştı.
önemli değil olur bazen böyle şeyler:)
başarı açısından test edilmiş mi bilmiyorum ama bence sorularda yanlış aramak ve bulmak iyi bişey, bunu yapan öğrencilerin daha başarılı olacağını düşünüyorum ve bir istisna notu düşüyorum;frk'den alıntı:Rica ederim. Kusura bakma sorunun yanlış olduğu yorumunu yapmam yanlıştı.
sınavdaki sorularda yanlış aramayın, sınavdaki her sorunun doğru olduğuna, cevabının olduğuna ve bu cevabın tek bir seçenekte olduğuna, her ne kadar bu listelediklerimiz %100 doğru olmasa da, ikna olarak sınava girin. sınav yanlış arama ya da öğrenme yeri değil.
Sınavda yanlış aramak sınavı çöpe atmak demek olur :)gereksizyorumcu'den alıntı:başarı açısından test edilmiş mi bilmiyorum ama bence sorularda yanlış aramak ve bulmak iyi bişey, bunu yapan öğrencilerin daha başarılı olacağını düşünüyorum ve bir istisna notu düşüyorum;
sınavdaki sorularda yanlış aramayın, sınavdaki her sorunun doğru olduğuna, cevabının olduğuna ve bu cevabın tek bir seçenekte olduğuna, her ne kadar bu listelediklerimiz %100 doğru olmasa da, ikna olarak sınava girin. sınav yanlış arama ya da öğrenme yeri değil.