aynısı çıkıyor ama
Yazdırılabilir görünüm
aynısı çıkıyor ama
https://img803.imageshack.us/img803/...t11122012v.pngkhorkhurt'den alıntı:aynısı çıkıyor ama
Normal şartlarda doğru olan çözüm budur.(Benim göstermiş olduğum )Yalnız bu ifadenin sanal bir kökü olmadığından dolayı kaynaklanıyor.Muhtemelen.khorkhurt'den alıntı:aynısı çıkıyor ama
Misal , reel kökü olduğu gibi sanal köküde olsaydı cevap farklı olcaktı.
hmm haklı olabilirsin ama bu soruda gerek yoktu
Eğer bu çözüm yoluyla yapsaydım , arkadaşımız yukarıdaki gibi bir soruyla karşılaşınca yapamiyacaktı.khorkhurt'den alıntı:hmm haklı olabilirsin ama bu soruda gerek yoktu
tamam ya tamam pes ediyorum sen savcı olcaktın değil mi avukat olsana daha iyisvsmumcu26'den alıntı:Eğer bu çözüm yoluyla yapsaydım , arkadaşımız yukarıdaki gibi bir soruyla karşılaşınca yapamiyacaktı.
;)khorkhurt'den alıntı:tamam ya tamam pes ediyorum sen savcı olcaktın değil mi avukat olsana daha iyi
:) Ne oldu yahu.Kırcak bir şeymi dedim , neden öyle dedin ? :)khorkhurt'den alıntı:tamam ya tamam pes ediyorum sen savcı olcaktın değil mi avukat olsana daha iyi
Yardımların için teşekkürler.Hafta sonları sormaya özen göstereceğim bundan sonra. @svsmumcu26svsmumcu26'den alıntı:Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde yardımcı oluyoruz , lakin bizimde işlerimiz oluyor. :) Hafta sonları 7/24 burda oluyorum genellikle o zaman sorarsanız en geç 20 dakkaya cevap alırsınız garantisi verebilirim :)
Rica ederim :)seungri_vı'den alıntı:Yardımların için teşekkürler.Hafta sonları sormaya özen göstereceğim bundan sonra. @svsmumcu26