-
Merhaba..
Merhabalar ben Nuray forumu öncelikle çok beğendiğimi söylemek istiyorum emeği geçenlere teşekkür ederim.. Ve bu güzel siteyi bana tavsiye eden sevgili arkadaşım duyguya teşekkür ediyorum..Matematiği çok seviyorum..Herkese iyi günler iyi çalışmalar..
-
Hoşgeldin canım arkadaşım seni burada görmek çok güzel, seni bol bol online görmek dileğiyle iyi forumlar :)
-
-
Hoşgeldin Nuray. Duygu sağolsun bizede çok yardımcı oluyor. Hakkını ödeyemeyiz.
-
-
teşekkürler hoş bulduk
gazze1987'den alıntı:
hoşgeldin nuray:)
-
Hoşgeldin Nuray95.
Bu kadar ilgili öğrencileri görmek, beni çok mutlu ediyor. İleriye dönük umutlarımız çoğalıyor. Tebrik ediyorum hepinizi.
Bu arada sayın Admin, forumumuz, ...95 lilerle, ve kız öğrencilerimizle doldu taştı. Azınlıkta kaldık. Buna bir el atsanız. Mesela, kız öğrencilere, forumu yasaklasak nasıl olur? (Dermişim.)
-
MatematikciFM hocam, kızlar adına sevindirici bir durum. Şu forumda matematik öğrenmek için gayret eden erkek öğrenci çok az. Çaba sarfeden hep kız öğrencilerimiz. Erkeklerin daha önemli meseleleri var heralde. Matematiğe ayıracak vaktileri pek yok.
-
-
-
Hocam matematikten daha iyi bir oyun var mi?:):)
-
Şaka bir yana. Burada, bir aile gibi olduk. Herkes birbirine yardım ediyor. Vaktinden, işinden feragat edip, diğer üyelerin problemlerine kafa yoruyor. Daha ne istenebilir ki?
Son günlerde dikkatimi çekti. Kız öğrencilerimizin birbirine verdikleri destek, beni çok memnun ediyor. Hem kendilerini geliştiriyorlar, hem de diğer üyelere yardımcı oluyorlar. Takdiri de hakediyorlar. Bize düşen de onları takdir etmek.
-