MatematikTutkusu.com Forumları

Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba :)

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 06:20 09 Oca 2015 #1
Belki unutmuşsunuzdur beni bilmiyorum, çok uzun zaman geçti aradan ^.^ Ama ben sizleri unutmadım, DGS'ye hazırlandığım dönem takıldığım sorularımı çözen siz değerli hocalarım ve arkadaşlarıma selamlar ^.^ Umarım her şey yolundadır ve iyisinizdir. Tekrar görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 18:12 09 Oca 2015 #2
Unuturmuyuz gyarat. Adına sevindim her şey yolunda gidiyor demek ki. Gönüllü arkadaşlarımız sağolsun.

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 21:04 11 Oca 2015 #3
Unutulmadığıma sevindim hocam ^.^ Aslında yolunda giden çok az şey var ama buna da şükür hocam ^.^

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 13:30 12 Oca 2015 #4
Unutulmadığıma sevindim hocam ^.^ Aslında yolunda giden çok az şey var ama buna da şükür hocam ^.^
Eski konularda rastlamıştım size..Şimdi önceki mesajlarınıza baktım da gerçekten uzun bir zaman olmuş..Odtü EE'ye 57.olarak DGS ile geçmişsiniz,bende tebrik ederim,büyük başarı bence..Yolunda giden az şey var gerçekten,Allah kolaylıklar versin her anlamda

gyarat - ait kullanıcı resmi (Avatar) gyarat 01:37 14 Mar 2015 #5
Eski konularda rastlamıştım size..Şimdi önceki mesajlarınıza baktım da gerçekten uzun bir zaman olmuş..Odtü EE'ye 57.olarak DGS ile geçmişsiniz,bende tebrik ederim,büyük başarı bence..Yolunda giden az şey var gerçekten,Allah kolaylıklar versin her anlamda
Teşekkürler hocam ^.^ Allah cümlemize kolaylık versin inşallah ^.^

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm