Merhaba ben Gülsen. Matematikle başım belada :) üniversiteye hazırlanıyorum aşırı derecede hukuk istiyorum ve hukuk'a giden yol malesef Matematikten geçiyor :)
Yazdırılabilir görünüm
Merhaba ben Gülsen. Matematikle başım belada :) üniversiteye hazırlanıyorum aşırı derecede hukuk istiyorum ve hukuk'a giden yol malesef Matematikten geçiyor :)
Hoşgeldiniz, Gülsen hanım. Matematik tüm dünyanın başı belada :)
Umarım gönlünüze göre olur. Günlük sorularınız buraya aktarabilirsiniz. Cevap vermek şimdilik kolay.
Başlıkta Detay hocadan . Bende diyorum nereden hatırlıyorum bu sözü diye.
Detay hoca benim favori hocam :) teşekkür ederim bu arada bol sorularla sizi baya rahatsız edicem :cool:
Ayrıca Hukukun yolunu neden matematikten geçiyorlar biliyormusun. Hukukta, mantıksal muhakeme yeteneğinin çok iyi olması gerek. Analitik düşünme yeteneğininde iyi olması gerek. Bunlarda matematiğin temel taşları.
Keşke matematiği iyi olana direk hukuk verseler ne güzel olurdu! , edebiyat , tarih olacağına... :)Admin'den alıntı:Ayrıca Hukukun yolunu neden matematikten geçiyorlar biliyormusun. Hukukta, mantıksal muhakeme yeteneğinin çok iyi olması gerek. Analitik düşünme yeteneğininde iyi olması gerek. Bunlarda matematiğin temel taşları.
hoşgeldiniz.
matematikten geçmeyen yol yanlış yoldur.
Hocam geleli 3 yıl olmuş :)gereksizyorumcu'den alıntı:hoşgeldiniz.
matematikten geçmeyen yol yanlış yoldur.
Tam gelememiş zaten :)
Forumda göremedik kendilerini.
bize öyle bi bilgi gelmedisvsmumcu26'den alıntı:Hocam geleli 3 yıl olmuş :)
konu hortlatılmış ben de ilkokul 1 e falan giden arkadaşlarımız varsa uyanmaları açısından ilk mesajdaki yakınmaya kendi çapımda cevap vermeye çalıştım. matematikten geçmeyen yol yok arkadaşlar.