Teşekkürler :) Umarım sizin için de yararlı olabiliriz :)Basit'den alıntı:Hoşbulduk :) :) Burada bayağı üye var, halbuki facebook'tan sonra insanlar sitelere pek önem göstermemeye başlamıştı, bu arada site cidden çok güzel, burayı çok sevdim :D
Yazdırılabilir görünüm
Teşekkürler :) Umarım sizin için de yararlı olabiliriz :)Basit'den alıntı:Hoşbulduk :) :) Burada bayağı üye var, halbuki facebook'tan sonra insanlar sitelere pek önem göstermemeye başlamıştı, bu arada site cidden çok güzel, burayı çok sevdim :D
Hoşgeldiniz.
Hoşbulduk :)
aslında bu üye sayısı facebook olmasa daha da çok olabilirdi yine etkisi vardır :)
hoş geldin
Eminim etkisi vardır ama ben şahsen bu tür forumları çok seviyorum :) Hoşbulduk bu arada :)
Ne demek tabi ki de, daha ilk soruma 2 dakikada cevap aldım, matematiğim burada çok gelişecek sanırım :)gökberk'den alıntı:Teşekkürler :) Umarım sizin için de yararlı olabiliriz :)
Elimizden geldiğince hızlı olmaya çalışıyoruz işte ;):)Basit'den alıntı:Ne demek tabi ki de, daha ilk soruma 2 dakikada cevap aldım, matematiğim burada çok gelişecek sanırım :)
kesinlikle ona şüphe yok :) , en geç 2 aya , rahat çoğu soruyu çözmeye başlarsınız :)Basit'den alıntı:Ne demek tabi ki de, daha ilk soruma 2 dakikada cevap aldım, matematiğim burada çok gelişecek sanırım :)
:) Elinizden "Işık hızı" geliyor :D :)gökberk'den alıntı:Elimizden geldiğince hızlı olmaya çalışıyoruz işte ;):)
Bunu duymak o kadar sevindirici ki! (Tek ihtiyacım biraz destekmiş sanırım :D )svsmumcu26'den alıntı:kesinlikle ona şüphe yok :) , en geç 2 aya , rahat çoğu soruyu çözmeye başlarsınız :)