Merhaba sitenizi çok yararlı buldum ve dün üye oldum bu yıl dgs sınavına girecegim fakat soracagım sorular için Dgs kategorisi yok forum düzeni için nereye konu açmalıyım? Teşekkürler.
Merhaba sitenizi çok yararlı buldum ve dün üye oldum bu yıl dgs sınavına girecegim fakat soracagım sorular için Dgs kategorisi yok forum düzeni için nereye konu açmalıyım? Teşekkürler.
Hoşgeldiniz. DGS sınavında ne tür matematik soruları soruyorlar bilmiyorum ama eğer üniversite matematik soruları ise onları çözebilecek (unutmamış) arkadaş bulmak zor.
Hoşbulduk... Dgs sınavındaki matematiğin çok bi farkı yok. Hatta kimi öss sorularından daha basit diyebiliriz. Sayısal mantık soruları haricinde matematik bilgisi olan herkesin yardım edebileceginden eminimve de belli bi seviyeye gelmeye çalışıyorum Geometriyi hiç bilmiyordum eylülden beri çalıştım biraz bilgilendim sorularla geliştirmeye çalışıyorum.Liseden Bilişim teknolojileri mezunuyum daha sonra çukurova bilgisayar programcılıgı okudum bu sırada matematik bilgilerim silindi geometri ise hiç görmedim.
Dgs matematik soruları yine matematik 1 dediğimiz kısımdan geliyor. Ayrıca bir de sayısal mantık var sanırsam.
Tamam o zaman YGS & LYS Matematik alt forumuna açabilirsiniz konularınızı. Günlük 5 soru hakkınızı bir konu içinde sorarsanız forum daha düzenli oluyor.
Permütasyon-Kombinasyon-Olasılık zaten mat1 ve mat2nin ortak konusu. Mantık sorularını bu sitede yapabilecek çok kişi olduğuna inanıyorum.
Dgs'de çıkan mantık sorularını kastettim.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!