MatematikTutkusu.com Forumları

tanşma

İlk  1 2
MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 02:46 24 Ara 2011 #11
hoşgeldiniz. Ne güzel ikiniz adına. Teşekkürler Fikri hocam vesile olduğunuz için
Rica ederim Serkan öğretmenim.
Burada yapılan iş, bir hayır işi. Bu hazzı tatmak isteyenler için güzel bir fırsat. Ben tanıdıklarıma tanıtıyorum burayı. Vakti olan , öğrencilerimize yardım etsin diye.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 02:52 24 Ara 2011 #12
mezun olup karsınıza da cıkacam hocam bn geldım artık meslektsınız oldum dıye
Bu benim için mutlulukların en büyüğü olur Merveciğim. Ama öğretmen olarak ilk olmıycan, çünkü bir iki öğrencim buldu beni, sınıf öğretmeni olmuş. Ama matematik öğretmeni olarak ilk olucan gibi
Zamanın dar, çabuk ol, her an biri senden önce bulabilir beni, matematik öğretmeni oldum diye

merve erkol 03:26 24 Ara 2011 #13
hayır hayır bu olmamalı ama olursa da ne yapalım artık bnde baska bı ılkle karsınıza cıkmaya calısırım

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 16:17 25 Ara 2011 #14
hayır hayır bu olmamalı ama olursa da ne yapalım artık bnde baska bı ılkle karsınıza cıkmaya calısırım
Bir kaç sene öncesine kadar, en çok kullandığım söz geldi, aklıma şimdi.
"Matematik bilen yetiştirdim, ama , Matematikçi yetiştiremedim" diye. Bak bu konuda ilk oldun işte. Gözüm arkada gitmiycek şükürler olsun
Teşekkür ederim sana, beni bu ızdıraptan kurtardığın için

merve erkol 18:04 25 Ara 2011 #15
Bir kaç sene öncesine kadar, en çok kullandığım söz geldi, aklıma şimdi.
"Matematik bilen yetiştirdim, ama , Matematikçi yetiştiremedim" diye. Bak bu konuda ilk oldun işte. Gözüm arkada gitmiycek şükürler olsun
Teşekkür ederim sana, beni bu ızdıraptan kurtardığın için
ne demek hocam asıl bn tesekkur ederım sıze

mürşde - ait kullanıcı resmi (Avatar) mürşde 20:39 26 Ara 2011 #16
Hoşgeldin merve

sevad - ait kullanıcı resmi (Avatar) sevad 13:44 04 Oca 2012 #17
merhaba

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 14:48 04 Oca 2012 #18
Sevad, hoşgeldiniz.

mürşde - ait kullanıcı resmi (Avatar) mürşde 15:36 05 Oca 2012 #19
Hoş geldiniz Sevad Hocam

İlk  1 2
Üst Forum