duygu95 19:42 14 Eyl 2011 #11
Burada bir kaynağın güzel kötü olması kişiden kişiye değişir. Kişinin matematikteki seviyesine, matematikteki ilgisine göre kullandığı yayıncılık farklılık gösterir. Burada arkadaşımızın nasıl(zor,kolay) bir kitap istediğini bilmiyoruz. Bunu da belirtirse daha çok yardımcı oluruz.
bttl 16:38 16 Eyl 2011 #12
şimdi sınava evde hazırlanıyorum.Gçen seneden bazı kaynaklarım var.birey
mat.Kimya final.Fizikten ve diğer branşlardan da uğur yayınları bolca var..Biyolojiden fem ve birey vardı.bu yayınlar hoşuma gidiyor. çok kolay yayınlar istemiyorum.Soruların kaliteli olması bir çok soru tipine değinmesi benim için önemli.Formül yayınlarından matematiği alıcam heralde.Geometriden bireyi düşünüyorum.kimyadan fem yayınları.Fizikten final.Finale abone olmayıda düşünüyorum.biyoloji de kararsızım .Onuda formül alabilirm.İlk aşamda bunlar gibi görünüyo.zirve ve güvendere hiç girmicem gibi. Geçen seneden komşulardan topladığım

tümay matematik ,zafer geometride vardı.Bol soru çözp pratik yapmam önemli. Hani kolay mı zor mu diyoruz ya öğrenip zoruda kolayıda çözücez yahu

yne yorumlarınızı bekliyorum.Farklı kaynak yapıp çoğaltmak istiyorum.Bu sene dersaneye gitmiyorum.Parayı kitaplara verelim dimi
Melek12 16:41 04 Eki 2011 #13
Tarih=Esen,Uğur
Türkçe=Birey,Esen,
Matematik=Birey B,Esen,Formül,Körfez,**Final
Geometri=Birey B,Esen
Coğrafya=Birey,Esen
**Finalin soruları bana göre güzel ancak işlemleri çok uzun.
Hiç alma, parana yazık diyebileceğim yayınlar;
Pi analitik,Güvender,Fem,Zafer,
Tabi bu benim görüşüm beğenenler de vardır illaki. Ama zorlamasını istiyorsan saydığım bu kitaplar seni asla zorlamaz.
Ayrıca benim hiç temelim yok. Hiç soru çözemiyorum diyenler için Celal Aydın Yayınlarının her konuya özel Çözümlü ÇKSleri var. İçinde 200e yakın çözümlü soru var. Bana göre güzel bir kaynak.
bttl 14:09 14 Eki 2011 #14
teşekkürler melek12.
Biyoloji için paylaşmak istedim.Formül yayınlarından aldım biyolojiyi.Soru bankası ama konu tekrarlı halinde.Konu tekrarı düz metin değil.klasik soru sormuş yanıtlarını vermiş bu şekilde konuyu anlatmış.Çok hoşuma gitti.Soru kalitesi de bence çok güzel.iki cilt halinde kesinlikle tavsiye ederim.
duygu95 18:44 14 Eki 2011 #15 teşekkürler melek12.
Biyoloji için paylaşmak istedim.Formül yayınlarından aldım biyolojiyi.Soru bankası ama konu tekrarlı halinde.Konu tekrarı düz metin değil.klasik soru sormuş yanıtlarını vermiş bu şekilde konuyu anlatmış.Çok hoşuma gitti.Soru kalitesi de bence çok güzel.iki cilt halinde kesinlikle tavsiye ederim.
Ben demiştim
duygu95 19:32 14 Eki 2011 #16
Başka bir kaynak daha söyleyim ben bu yıl karekökün köşetaşı kitaplarından kullanıyorum. Güzel bence Matematikte 1-2 ve 4'ünü tavsiye ederim. (1 ve 2 9.sınıf kitabı (
YGS),4 ise 11.sınıf (
LYS)) serinin diğer kitaplarını almadım onları bilmiyorum ama bol soru var içinde.