3.141592653589 23:57 08 Eyl 2011 #1
kimimizin gençliği kimimizin çocukluğunun şarkıcısı özel hayatını tasvip etmesemde dansları ve müziğini çok beğenirim. ölüm haberini tv den öğrennice çok üzülmüştüm.
MJ' ye not:
doğum gününü kutlamakda biraz geç kaldım. kusura bakma tatildieydim internet yoktu.
"eni vici vokkey" diye algıladığım şeyin yıllar sonra "Annie Are You OK?" olduğunu öğrenince çok şaşırdım ve şok geçirdim. şuan Annie'yi bilmiyorum fakat ben iyiyim. beni merak etme Maykıl
gereksizyorumcu 00:19 09 Eyl 2011 #2
hiçbir sanatçıya doğum gününü hatırlayacak kadar hayran olmamakla beraber şu an aklıma gelen beat it , thriller , bad , dont stop till u get enough , smooth criminal gibi parçalarıyla ilk 100 listeme en fazla parçayı sokacak sanatçıdır. hatırlatmanız iyi oldu, ayrıca bahsettiğiniz sözleri yanlış anlarken yalnız değilsiniz. şu ana kadar okumadıkça o sözleri doğru anlayan birine rastlamadım

.
80 ler ne güzeldi , tek sevmediğim yanı sanatçılar arasındaki eşcinsellerin oranının dünyadaki eşcinsel oranının kat be kat fazlası olmasıydı. belki de bir pazarlama strateji,siydi bilemiyorum ama kesinlikle 80ler ve 90ların ilk yarısı çok farklı , özgün ve güzeldi.
Serkan A. 00:51 09 Eyl 2011 #3
Madem doğum günüymüş bende sevdiğim bir tanesini paylaşayım. Parçayı konuşmalarla biraz katletselerde güzeldir.
Ayrıca izlemeyenler Beat It'in
şu versiyonu komik olmuştu.
3.141592653589 20:03 09 Eyl 2011 #4
hocam nerden bulursunuz bu videoları
çok güldüm. sağolun.
pideee pideee!!
Serkan A. 20:07 09 Eyl 2011 #5
Ramazanda çok dolaştı nette. Çok tutmuştu. Yapan kişi sinema televizyon öğrencisi.