"Ygs ye girişte nüfus cüzdanındaki fotoğraf en fazla 6 ay içersinde çekilen bir vesikalık olmalıymış" tarzında bir şey duydum.Bilginiz var mı?
"Ygs ye girişte nüfus cüzdanındaki fotoğraf en fazla 6 ay içersinde çekilen bir vesikalık olmalıymış" tarzında bir şey duydum.Bilginiz var mı?
Böyle bir şey varsa Ygs başvuru kılavuzunda vardır mutlaka. Orada yoksa inanma. OYSM sitesine girip bu kılavuzu bul. Pdf formatındadır. Pcne indir. Pdf nin üst tarafında arama formu vardır. Oradan 6, ay, nüfus gibi kelimeleri ayrı ayrı arat hızlıca bulursun varsa.
hayır ya öyle birşey yok. çok küçüklük fotoğrafınsa ve o fotoğraftaki haline göre çok değişmişsen belki .ama illahta 6 aylık olacak diye birşey yok diye biliyorum
Üstelemek başarının temel unsurudur. Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız, birilerini uyandıracağınızdan emin olabilirsiniz...
Hocam dediğiniz gibi yaptım bir sonuç çıkmadı.Herhalde böyle bir şey yok.
Cevaplar için teşekkür ederim.Kafamda soru işareti kalmadı.
kimliklere carbon testi mi yapıyolar? nasıl anlıycaklar fotoğrafın son 6 ayda çekildiğini
çok sırıtmıyosa fooğrafın ne zaman çekildiğinin ne önemi var.
Hocam öyle tabi;ama insanın kafasını karıştırmaya da yetiyor.Ya da ben mi evhamlıyım bilmiyorum ki...
Delinin biri kuyuya bir taş atmaya görsünBende duymuştum öyle bişey ama öyle bişey yok ..
İnternetim yok
Bende duymuştum hatta resimdeki haline benzemek için saçını kestirenler de vardı
Yanlış hatırlamıyorsam, nüfus kağıdında değil ama, eğer nüfus kağıdındaki fotoğrafla benzerlik göstermeyen bir durumdaysanız, yanınızda son 6 ayda çekilmiş bir fotoğrafının olmasını istiyorlar. ** YGS de yok galiba bu, başka resmi işlemlerde uygulanıyor bu. Ya da, bir yere vesikalık fotoğraf vereceğiniz zaman , son 6 ayda çekilmiş olmasını istiyorlar. Mevzuatta yeri var diye biliyorum.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!