İşin kötüsü ben asp kodlarıyla çalışıyorum. php yi öğrenmeye fırsat bulamadım.
Yazdırılabilir görünüm
İşin kötüsü ben asp kodlarıyla çalışıyorum. php yi öğrenmeye fırsat bulamadım.
Çıldırıcam. Ben chrome la giriyordum. Linki göstermiyordu. Firefox ile girdim. Linki gösterdi.
Konularına Göre Matematik Soruları bu şekilde forumda var
Hocam bende choreme ile giriyorum ilk günden beri linki görebiliyordumMatematikciFM'den alıntı:Çıldırıcam. Ben chrome la giriyordum. Linki göstermiyordu. Firefox ile girdim. Linki gösterdi.
admin çalışıyormuş işte :) tamda anlatmak istediğim gibi, ama ben böyle bir link göremiyorum, tarayıcıdan kaynaklanıyormuş.duygu95'den alıntı:Konularına Göre Matematik Soruları bu şekilde forumda var
bunu her kesin görebileceği şekle sokmak çokta zor olmasa gerek, sonuçta işin zor kısmı yani sınıflandırma yapılmış ama herkes ulaşamıyor malesef, herkese de firefox kur demek mümkün değil:)
İlk gün ben de görüyordum, sonra kayboldu. Herhalde kaldırdılar dedim. Hatta soracaktım. Her halde benim misafirler gelmeye başladılar.(Virüsler)
Hocam sol menüde son cvplar kısmı falan var orada onları kapatmaya yarayan butonlar var onları kapatmış olabilirmisiniz?
Ben ilk gördüğümde admine tebrik mesajı yazacaktım. Yorum bölümü göremedim. Buradan yazayım. Gerçekten çok iyi bir düşünce. Tasnifleme her zaman avantajdır. Ayrıca o anasayfadaki zımbırtı da çok güzel olmuş. İyi bir hava katmış siteye.
Hangi butonlar?Alp'den alıntı:Hocam sol menüde son cvplar kısmı falan var orada onları kapatmaya yarayan butonlar var onları kapatmış olabilirmisiniz?
Sakla butonları var hocam >> işareti gibi. Onun hemen yanında bu çözümlü sorular bölümünü saklayan buton var.