Serkan A. 21:43 02 Mar 2011 #1
Forumdaki haraketliliği blog kısmına yansıtabilmek için
anasayfada sağ üstteki zımbırtıyı yaptım nasıl olmuş.
matera 21:46 02 Mar 2011 #2
gerçekten güzel olmuş. hoş bir hava katmış siteye. elinize sağlık
Serkan A. 21:50 02 Mar 2011 #3
Sağolasın Matera. Tek avatarlarımızı oraya çekmiyor şu anki kodlar. Onuda yapmak için bi bu kadar daha uğraşmam lazım.
matera 21:53 02 Mar 2011 #4
bu haliylede güzel hocam. buraya bayağı emeğinizin geçtiği belli. bizde naçizane katkılarımızı sunmaktan onur duyarız.
paradoks12 22:02 02 Mar 2011 #5
elinize sağlık, sayfada en çok dikkat çeken kısım orası olmuş bence, ama ben bakamıyorum titreme falan başım dönüyor, zaten gözlerim bozuk
iyi düşünmüşsünüz hocam
Serkan A. 22:14 02 Mar 2011 #6 bu haliylede güzel hocam. buraya bayağı emeğinizin geçtiği belli. bizde naçizane katkılarımızı sunmaktan onur duyarız.
Sizin emeğiniz daha önemli site için.
elinize sağlık, sayfada en çok dikkat çeken kısım orası olmuş bence, ama ben bakamıyorum titreme falan başım dönüyor, zaten gözlerim bozuk
iyi düşünmüşsünüz hocam
Hocam, bu internet explorer tarayıcı yokmu ömrümüzü çürüttü. 6.0 ve 7.0 versiyonun anlayacağı şekilde kodlama yapmak bir işin yapım süresini 2 katına çıkartıyor. Microsoft bu iki tarayıcı tamamem özensizce hazırlamış. Dünyada tüm tasarımcılar için en büyük sorun explorer tarayıcısının bu iki versiyonu. Bu versiyonlar, yazılan kodları anlayamadıkları için onların anlayacağı dilden kodlamalar yazmak gerekiyor ayrıca.
Explorer 8.0 ve Firefox, Chrome, Opera gibi tarayıclar hiç bir zaman sorun çıkartmıyor.
safya47 22:18 02 Mar 2011 #7
gerçekten elinize, emeğinize sağlık hocam süper olmuş artık ana sayfadan formdaki konuları daha iyi takip edebiliriz.
paradoks12 22:23 02 Mar 2011 #8
hocam ben o titremeyi daha çok dikkat çeksin diye özellikle eklediniz sanmıştım

, şimdi mesajınızdan sonra birde chrome ile baktım orda hiç titreme yok, gözüde yormuyor ve daha iyi görünüyor
Serkan A. 22:32 02 Mar 2011 #9
Explorer 6.0 veya 7.0 sıfırda forumun bazı yerleride düzgün görüntülenmez.