-
Nostalji:)
Kaç yıl olmuş bu forumla tanışalı.. yıllar içinde kim bilir kimler ne oldu kimler nerelere gitti.. yazılanlar kaldı belki de değişmeyen .. uzun zamandır ben de giremedim.. ee bu kadar laftan sonra kimse yok mu eskilerden iki hal hatır sorayım dedim :)) ( yenileri de dışlamış gibi olmayayım ama eskilerin yeri ayrı :)
-
Merhaba Faruk. Eve yıllar geçiyor. hala arada uğrayanlar var. Forumda sorun sorulara yetişemeyince yeni üye alımı kapattım iki yıldır. Bu yüzden sizin gibi yardımcı olan değerli arkadaşlarda seyrek uğrar oldu. 2. dönem tekrar aktif etmeyi düşünüyorum üye alımını. Eski arkadaşlara haber verecem. Sağlıcakla kalın.
-
Siz aktif yapın elimden geldiğince el atarım inş :) siteyi böyle durgun terkedilmiş görünce çok üzüldüm ne günlerimiz geçti böyle mi olacaktı diye geçirdim içimden...
-
Teşekkkürler. 2. dönem başı halledeceğim inşallah
-
Merhaba Admin hocam ve Faruk :) Ben ne çok özlemişim forumu :)
-
Hoşgeldin. Vallaha sizin hoşluğunuz o. İnsanın içinde güzellik olunca bulunduğu yerler güzeldir.
-
Teşekkür ederim hocam. :) Matematikle uzun zamandır hiç ilgim yok ve sorulara bakıyorum hobi niyetine çözemediğimi görünce çok üzüldüm. :'( İnşallah çalışıp soru çözmeye devam :)
-
O eski ruh ve canlılık yeniden uyansa burada ne güzel olur :)) matematik güzeldir ya dil gibi pratik ister :) kullanmak gerek :) melek sana da merhaba:)
-
Merhaba arkadaşlar forum eski özelliğini tekrardan yakalayabilecek mi bilmiyorum eski gönüllü arkadaşlar tek tek dağıldılar ben de dahil öylesine gireyim derken bu başlığa rastladım
Hepimiz farklı üniversiterdeyiz ve artık vakitlerimiz eskisi gibi oldukça geniş değil daha doğrusu geniş ama eskisi gibi değiliz.
Eskiden burada karşılıksız yardımlaşma dayanışma ortamı vardı hatta arkadaşlıklar oluşmaya başlamıştı ama her şey dağıldı gibi umarım yine eski haline döner
-
Alt nesil de sağlam gelip işi omuzlamadı ki ne yapalım:)
Elimizden geldiğince bir şeyler yaparız yine :)
Ümitvar olmak iyidir :) Just a little faith
-
Aynen herkes yemek istedi, kimse yemeğe yardımcı olmak istemedi yeni nesilden. Siz değerli arkadaşlar hariç.
-
lisedeyken elimizden geldiğince yardımcı oluyorduk. şimdi 4 işlemi zor yapıyorum :D .
Güzel günlerdi lise yılları...
-
Merhaba. Ben de güzel anıyorum, forumun aktif zamanlarını. Okulumda dersler çok ağır. Onların sıkıntısındayım. Evde de bomboş oturup dinlenmeyi tercih ediyorum. Olimpiyata da çalışmıyorum sadece sınavlara giriyorum, bir de kamplara devam ediyorum. Tekrar beraber olmak dileğiyle, iyi geceler..
-
Şimdi baktım 7 yıl olacak neredeyse foruma kayıt olalı...
O günlerdeki yardımlaşma şimdi hiç yok keşke bizden sonraki nesillerde de yardımlaşma esas olsaydı...
Umarım bir gün yine olur...
-
Duygu seni de görmek güzel. Mutlak sizin gibi yardımsever arkadaşlar olacaktır. Ama sayısı yeterli gelmiyor hiç bir zaman var olan talebe.
-