MatematikTutkusu.com Forumları

Hayırlı Cumalar

İlk  1 2
Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 14:07 22 Ağu 2014 #11
Cuma günümüz mübarek olsun cümle gönlünde katreden az da olsa iyilik bulunan kardeşlerim..

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 19:34 27 Ağu 2014 #12
matematik dışındaki kısımlara pek bakadınız heralde forumda neyse... hayırlı cumalar kardeşlerim ben biraz gecikiyorum kusura bakmayın şididen gelecek cumanızı kutlar dualarınzın kabul olasını dilerim

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 02:11 07 Kas 2014 #13
Bir çocuğun çocuk kalması,ağlamasıydı..Masûmiyeti koruyan gözyaşlarıydı..
Ağlıyor muyuz hiç,gözlerimiz ıslanıyor mu ? Hep neşeye koşarken,neşenin tadını anlıyor muyuz hâlâ ?
Temiz gönüller için,hüzünlü bir Cuma dilerim hepinize..
Öyle ki,susuz insanın suya kanması gibi,tertemiz gönüllerimizle neşeye kanalım..Bereketli Cumalar..

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 01:22 15 Kas 2014 #14
Bir Cuma daha geçti ömrümüzden..İnsanlar birbirlerine gülümseyerek bakmıyor,gözler ışıl ışıl değil..Çocukların harika yüzlerinde bile tebessümler gölgeli..Acaba bana mı böyle görünüyor ?! Hüzün de böyle olmaz ki,bu düpedüz bıkkınlık..
Allah gerçek neşeyi nasip etsin cümlemize

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 11:27 21 Kas 2014 #15
Bereketli Cumalar..

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm