dcey 12:37 08 Haz 2014 #1
Merhaba arkadaşlar bu yaz 11.sınıflar için çok önemli olacak çünkü son deme gireceğiz o yüzden yoğun çalışacağız.Doğru çalışmak için de Matematik,Geometri,Fizik,Kimya ve Biyoloji için iyi soru bankaları önerilerinizi bekliyorum.Bende finalin verdiği ekteki soru bankaları var.Bunları çözmeli miyim tavsiyelerinizi bekliyorum.
kaskas123 14:15 08 Haz 2014 #2
konuları bitirdiyseniz 3-4 tane test kitabı alıp parçalamanızı öneririm.(Burada parçalamak gerçek anlamıyla)
matematikten örnek verecek olursam ben yapmıştım. 3-4 tane test kitabı aldım. en kolaydan en zora.(test kitapları *** ilk adım, karekök,birey b ve bireyc)
testleri konu konu ayırdım ve sıraladım. kendi denememi yaptım bir bakıma. denemeler kolaydan zora gidiyor. benim önerim böyle hazırlayıp her hafta 1 tane çözmen. bunu tüm derslere uyarlarsan her güne 1 deneme düşüyor.
kingwalter 14:41 08 Haz 2014 #3
Merhaba,
Öncelikle çalışmalarında başarılar dilerim,Allah yardımcın olsun.
Geometri:Birey B ve Karekök
LYS soru bankası.zorlayıcı kitaplar ama çok faydasını göreceksin.Hem Birey b'nin çözümleri bireyin sitesinde mevcut.
Biyoloji:Çok kaynak görmen faydana olan ama bana göre FDD Biyoloji mutlaka çözülmeli.Aydın Yayınlarının bir kitabı var bende,sorular çok hoş ama eski bi kitap.Bulabilirsen bence almalısın.
Kimya:Palme(Organik ve
YGS),
YGS için Simetri,F em,Hedef
Matematik LYS:Bilfen,Simetri,Zirve şu an için aklıma gelenler
Fizik:Birey
Umarım yardımcı olabilmişimdir
dcey 15:38 08 Haz 2014 #4
Çok teşekkürler
svsmumcu26 19:24 08 Haz 2014 #5
Hepsi bilinen kitaplar zaten Bireydir falan
kafana göre git kitapçıda beğen al.
dcey 19:28 08 Haz 2014 #6
Öyle yapacağım araştırdım Fe'm ve Birey C iyimiş onları alacağım anca bitirebilirim.Kafkas'ın dediğini yapacağım kolay zor tarzda götüreceğim.