duygu95 20:45 27 Mar 2014 #101 Ben de sınavın kolay ya da zor olduğunu söylediğini ifade etmedim zaten.
Heyecanlı olmadıklarını da söylemedim aksine burada zor olan o heyecanı tutabilmek ve sınava tüm enerjisini vermek dedim.
Bilgi %60 ise %40 heyecan ve o an ki strestir.Bir de şu durum var sınav marotonuna adam akıllı hazırlanıp kendisini yetiştirebilen bir insanın heyecandır-strestir bunlara yenik düşmeyeceğinin farkındayım.
Tamam savaş sen haklısın eyvallah.
Maşallah sınava girmiş gibisin, bizden daha hakimsin bu konuya
svsmumcu26 20:50 27 Mar 2014 #102 Tamam savaş sen haklısın eyvallah.
Maşallah sınava girmiş gibisin, bizden daha hakimsin bu konuya

Ben haklıyım demedim ki? sanırım sen yazdıklarımı - ben haklıyım sen haklısın - konusu olarak okuyorsun öyleyse en baştan yazdıklarımı okumanı şiddetle tavsiye ederim zira öğrencilerin
ygs paragraflarındaki takılmalarını da bu anlayışla anlamış oldum.
Bu arada bu dediklerim bir üst dönemden (12.sınıfa tekabül ediyor) konuştuğum arkadaşlarımın yorumları hepsinin konuşmalarıyla da fikir sahibi olabiliyoruz.
Evet,bu yorumların hepsi derece yapmış olan insanlardan aldığım yorumlar olunca "ben henüz derece yapmamış olsam da" yukarıdaki bilgilerin sen ve şuanda sınava girmiş öğrencilerden çok çok daha sağlam olduğu kanaatindeyim.
Neyse,haftaya pazartesi belli olacak
ygs sonuçları ; maraton ertesi yorumlar daha da sağlıklı olur.
duygu95 20:54 27 Mar 2014 #103 Ben haklıyım demedim ki? sanırım sen yazdıklarımı - ben haklıyım sen haklısın - konusu olarak okuyorsun öyleyse en baştan yazdıklarımı okumanı şiddetle tavsiye ederim zira öğrencilerin
ygs paragraflarındaki takılmalarını da bu anlayışla anlamış oldum.
Bu arada bu dediklerim bir üst dönemden (12.sınıfa tekabül ediyor) konuştuğum arkadaşlarımın yorumları hepsinin konuşmalarıyla da fikir sahibi olabiliyoruz.
Evet,bu yorumların hepsi derece yapmış olan insanlardan aldığım yorumlar olunca "ben henüz derece yapmamış olsam da" yukarıdaki bilgilerin sen ve şuanda sınava girmiş öğrencilerden çok çok daha sağlam olduğu kanaatindeyim.
Neyse,haftaya pazartesi belli olacak
ygs sonuçları ; maraton ertesi yorumlar daha da sağlıklı olur.
Tartışmayı veya her ne ise bu konuşmayı bitirmek için sen haklısın dedim

Sen de benim yazdıklarımı doğru bir şekilde anlayamamışsın paragraflara gelecek sene dikkat et.
Gerçi benim dediklerimi de çok önemseme, nasıl olsa derece yapamayacağım
svsmumcu26 21:21 27 Mar 2014 #104 Tartışmayı veya her ne ise bu konuşmayı bitirmek için sen haklısın dedim

Sen de benim yazdıklarımı doğru bir şekilde anlayamamışsın paragraflara gelecek sene dikkat et.
Gerçi benim dediklerimi de çok önemseme, nasıl olsa derece yapamayacağım

Paragraflara bu sene çok dikkat ettiğim için tüm kelâmlarını didik ettim ziyadesiyle dikkat ediyorum,aynı paragraf tavsiyem senin için de geçerli.(seneye bir daha girmek isteyebilirsin belki.)
Haklısın