MatematikTutkusu.com Forumları

Çalışkan mübarekler toplasın

1 2 Son
Calculus - ait kullanıcı resmi (Avatar) Calculus 21:40 12 Kas 2013 #1
selam
kısa ve öz yazıcam yarın tarih sınavı var hiç çalışmadım konularıda bilmiyorum birinden not almıştım ceketin cebinde artık nereye girdiyse aradım yok derslerdede hep test çözdüm dinlemedim hatta o derse sınıftamydım haberim yok:S tarih konularını internetten baktım bulamadım bilen varsa yazabilir mi?
edit lise 4 konuları
edit arkadaş ne saçma eğitim sisteminde yaşlanıyoruz bu senede performans ödevi çıkarmışlar sınavımı çalışak performanslarımı yapak ygs mi çalışak her 4 yılda yeni bir sistem bu ne lahana turşusu neyse sakinim

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 22:08 12 Kas 2013 #2
tarih kitabın yok mu oradan bak. yoksa meb e kitap yaz tüm okul kitaplarını indirebiliyorsun. sağda solda dosta sor konuları. onlar bilir.
veya yarın hangi saate ise sınav konuları öğren ve okul kitabından 4-5 kere oku sürekli

Calculus - ait kullanıcı resmi (Avatar) Calculus 22:31 12 Kas 2013 #3
benim durum biraz karışık ama büyük çabalar sonucu tarih kitabını buldum sağol mübarek

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 23:24 12 Kas 2013 #4
sınavları boşverin , ben de hiçbir şey bilmiyordum sınav öncesi okudum 81 almışım bir sevindim göreceksin
önemli noktalara sabah biraz bak yeterli olur.

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 01:49 24 Kas 2013 #5
benim durum biraz karışık ama büyük çabalar sonucu tarih kitabını buldum sağol mübarek
mübarek ne diyon herkese? mübareklik bu kadar kolay mı? sakız ediyorsunuz hocamdan sonra bide bu mu çıktı?
kaskas123 sakın yanlış anlama,senle ilgisi yok!

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:30 25 Kas 2013 #6
mübarek ne diyon herkese? mübareklik bu kadar kolay mı? sakız ediyorsunuz hocamdan sonra bide bu mu çıktı?
kaskas123 sakın yanlış anlama,senle ilgisi yok!
Sakin.

Calculus - ait kullanıcı resmi (Avatar) Calculus 03:40 03 Şub 2014 #7
hızlı düşün

mübarek kelimesi Türk Dil Kurumuna göre:
1-verimli, bereketli
2-uğurlu
3-kutlu, kutsal
4-çok saygı duyulan
5-beğenilen sevilen şeyler için söylenen bir söz
6-kızılan şaşılan kimse veya şey

5. maddeye dikkat kişiye özel bir yargı belirtiyor ayrıca 6. maddeye çok dikkat etmek lazım... mübarek
yani kıssadan hisse mübarek" kelimesini istediğim cümleye öyle bir oturturum ki "mübarek" kelimesi o cümlede bazen küfür olur bazen sevgi sözü olur yani bu türkçe'nin müthişliğinden kaynaklanıyor

Ayrıca kendimi savunmama izin verilmeden nasıl uyarı alıyorum sonra "mübarek" kelimesini anlamını tam araştırmadan olacak iş değil aslında o kadarda umurumda değil ceza almak ama matsevere gıcık olduğumdan bunu yapıyorum istediğimi söylerim kardeşim bu söz kötü bir söz hakaret ise cezamı çekerim ama cahil bir cocuğun "mübarek ne diyon herkese? mübareklik bu kadar kolay mı? sakız ediyorsunuz hocamdan sonra bide bu mu çıktı?" bu ne ya get okulda her ahbabıma mübarek diye seslenirim hiç böyle tepkiyle karşılaşmamıştım sanane adam hocamda der mübarekte sana söylediğimde söyleme bana kızıyorum dersin
söylemem sana cahil dememde hakaret değildir umarım yine (bkz)TÜRK DİL KURUMU

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 03:50 03 Şub 2014 #8
hızlı düşün

mübarek kelimesi Türk Dil Kurumuna göre:
1-verimli, bereketli
2-uğurlu
3-kutlu, kutsal
4-çok saygı duyulan
5-beğenilen sevilen şeyler için söylenen bir söz
6-kızılan şaşılan kimse veya şey

5. maddeye dikkat kişiye özel bir yargı belirtiyor ayrıca 6. maddeye çok dikkat etmek lazım... mübarek
yani kıssadan hisse mübarek" kelimesini istediğim cümleye öyle bir oturturum ki "mübarek" kelimesi o cümlede bazen küfür olur bazen sevgi sözü olur yani bu türkçe'nin müthişliğinden kaynaklanıyor

Ayrıca kendimi savunmama izin verilmeden nasıl uyarı alıyorum sonra "mübarek" kelimesini anlamını tam araştırmadan olacak iş değil aslında o kadarda umurumda değil ceza almak ama matsevere gıcık olduğumdan bunu yapıyorum istediğimi söylerim kardeşim bu söz kötü bir söz hakaret ise cezamı çekerim ama cahil bir cocuğun "mübarek ne diyon herkese? mübareklik bu kadar kolay mı? sakız ediyorsunuz hocamdan sonra bide bu mu çıktı?" bu ne ya get okulda her ahbabıma mübarek diye seslenirim hiç böyle tepkiyle karşılaşmamıştım sanane adam hocamda der mübarekte sana söylediğimde söyleme bana kızıyorum dersin
söylemem sana cahil dememde hakaret değildir umarım yine (bkz)TÜRK DİL KURUMU
sen dersin de şimdiye kadar önüne gelen ''herkese 'söylediğiniz' hocam'' kelimesini ağızda sakız ederek o kelimenin değerini 'düşürmenize'
hakkınız yok.herkes bu unvanı hak eder mi oldu? cahil kim, ALLAH biliyor ya kimse bilmesede olur

şimdiye kadar nerdeydin kardeşim,şimdi mi yaran gocundu

Calculus - ait kullanıcı resmi (Avatar) Calculus 04:01 03 Şub 2014 #9
komik çocuk seni ben yara almam rahatlan kızdığım şey sanane...tipsiz bir şahıs olduğum için en azından sempatik olayım dedim ulen hiç bir yerde rahat yok okulda bile çatı katına çalışma ofisi açtım hoca mübarek nazi subayı gibi tepeme çöktü daha açalı 2 gün olamamıştı çok içim acıdı çöp kovası bile yaptıydım uleyn neyse konu neydi he sana sinirleniyordum dur bakim şurada kalmıştım herkes hoca olabilir herkesten her şeyden bir şey öğrenebilirsin misal newton amcaya zorurlar nasıl bu kadar zekisin üretkensin derler " doğa benim öğretmenimdi" der ... Asıl önemli olan nereye bakacağını bilmektir geometri gibi yani demem o ki canım kardeşim bazı insanlar bir tabloya bakar müthiş bir evren görür bazı insanlar tabloya bakar bu ne len saçma sapan hangi zat yapmış ola ki der istediğin gruba mensup olabilirsin bu benim umurumda değil istediğime istediğim sözü söylerim eğer söylediklerimde kötüyse cezasını çekerim. bak söylediklerime türkçe sorusu gibi ana düşüncesini bul anlatım bozuklarını bul(burayı kesin yap) yapıştır cevabı ygs 2 soru fazla çözersin

çok iyi geldin kimseyle tartışmayalı uzun zaman oldu biraz daha yaz ulen birde ne zamandır girmiyordum yeni gördüm kusura bakma.
Pozitif ol arada sırada evlenme programlarını izle haline şükür et ne biliyim nefes al yeter
benim gibi negatif olup kafayı yeme

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 05:34 03 Şub 2014 #10
ne alakası var newton mewton.ayrıca her o unvanı verdiğin kişiyi newton mu görüyorsun ya da herkes newton mu?

neyse arkadaşım ben uyardım.uygularsın uygulamazsın bilemem ama uygulamasan iyi olur
benim tepkim sadece sana değil tüm bu hatayı yapan insanlara.
neyse ben yatıyorum geç olmuş ,yarın özelden atışırız istersen tabi istersen

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm