svsmumcu26 19:15 08 Kas 2013 #1
Merhaba arkadaşlar,
Ben dershane testlerini , ya da piyasadaki çoğu kitaptaki yamuk-dörtgenler sorularını rahat çözmeme rağmen bireyC'de çok tıkandım.Özellikle Yamuk konusunda 2.testten sonra (çok uğraşmamama rağmen) sadece birkaç soruyu çözebiliyorum.
Zor örnekleri olan bildiğiniz bir kitap var mı? İlla olimpik geometriyle mi ilgilenmeliyim?
kaskas123 20:03 08 Kas 2013 #2
birey c den başka bilmiyorum.
geometri için hobi olarak yapıyorsanız iyi. ama sırf konu için zor soru çözmeyin.
ygs-
lys için kendinizi zorlamayın. çok çok zor çı
kmıyor o sınavlarda. dediğim gibi çözmekten zevk alıyorsanız olimpik sorularla uğraşın.
matsever63 20:54 08 Kas 2013 #3
dörtgenlerde 2 test var 1i çözdüm 2sinde yamuldum

yamukta daha 2 test çözdüm.diğer 3. ve 4. testler o kadar zormu daha çözmeye başlamadım korkutma beni
svsmumcu26 21:20 08 Kas 2013 #4 dörtgenlerde 2 test var 1i çözdüm 2sinde yamuldum

yamukta daha 2 test çözdüm.diğer 3. ve 4. testler o kadar zormu daha çözmeye başlamadım korkutma beni

O kadar zor değil aslında yani yarısından fazlasını çözmeme rağmen çözemediğim sorularda ayrı bir güzellik görüyorum ondan dedim

İlk 2 testte güzel 3 ve 4te de orta zorlukta sorular var ama bazılarını cidden görmek zor
birey c den başka bilmiyorum.
geometri için hobi olarak yapıyorsanız iyi. ama sırf konu için zor soru çözmeyin.
ygs-
lys için kendinizi zorlamayın. çok çok zor çı
kmıyor o sınavlarda. dediğim gibi çözmekten zevk alıyorsanız olimpik sorularla uğraşın.
Sanırım bu farz oldu.Uzun zamandır düşünüyordum zaten en iyisi olimpiyat kitaplarını alayım ben. teşekkürler.
cengizhanhck 02:12 11 Kas 2013 #5
karekök
ygs-
lys ye hiç. bakmadim ama onada zor diyorlar.