kaskas123 21:27 13 Eyl 2013 #1
ben my matematik 1-2-3 ve my geometri 1-2-3 almayı planlıyorum. ne dersiniz? bunlardan daha iyi konu anlatan bulabilir miyim?
svsmumcu26 21:30 13 Eyl 2013 #2
Bulamazsın kesinlikle bulamazsın.
Bu kitaplar benim matematiğe bakış açımı tamamen değiştirdi öyle yazılmışlar ki "ezber" - "kuru bilgi" yok.Adam çözümü yaparken bile ispat yapmış bilhassa karmaşık sayılar konusunda aşırı güzel bir anlatım sergilemiş.
Kesinlikle almalısın.
Bu arada direkt Facebook adresi üzerinden almanı tavsiye ediyorum zira 25 liralık kitabı 36 liraya satıyorlar.
kaskas123 21:34 13 Eyl 2013 #3
teşekkürler yorumunuz için. bir nebze daha ısındım kitaplara
svsmumcu26 21:35 13 Eyl 2013 #4
Rica ederim.Özel mesajla bildirdim Facebook adresini.
Heisenberg 00:00 14 Eyl 2013 #5
Ben her zaman tanınmamış en azından benim tanımadığım yayın evlerine karşıydım. Gerçekten MY gibi kitap görmedim. Bizim dersanede milletin zor diye yapamadıgı kimi soruları my ile rahat yapar oldum yalnız kardeşim kitaplar ortalama 550 sf ve küçük puntolu başta sadece 1 tane alman daha iyidir.
kaskas123 00:21 14 Eyl 2013 #6 Ben her zaman tanınmamış en azından benim tanımadığım yayın evlerine karşıydım. Gerçekten MY gibi kitap görmedim. Bizim dersanede milletin zor diye yapamadıgı kimi soruları my ile rahat yapar oldum yalnız kardeşim kitaplar ortalama 550 sf ve küçük puntolu başta sadece 1 tane alman daha iyidir.
bende my matematik 2 var. hepsini almamdaki sebeb paralel gitmem. geometri
mat 1 mat2 bir gideceğim için kaynak lazım. hem bol sorulu olması daha rahat ettirir. soru bankası almaktan kurtarır beni.
yorumun için teşekkürler
svsmumcu26 00:44 14 Eyl 2013 #7 bende my matematik 2 var. hepsini almamdaki sebeb paralel gitmem. geometri
mat 1 mat2 bir gideceğim için kaynak lazım. hem bol sorulu olması daha rahat ettirir. soru bankası almaktan kurtarır beni.
yorumun için teşekkürler
Örnekler çok kalitelidir.Ama size sorulan sorular "soru bankası
almamak için" yeterli değil.Yine de bir soru bankası alın siz ODTÜ-BİREYB veya BİREYC şeklinde falan filan
kaskas123 02:37 14 Eyl 2013 #8 Örnekler çok kalitelidir.Ama size sorulan sorular "soru bankası
almamak için" yeterli değil.Yine de bir soru bankası alın siz ODTÜ-BİREYB veya BİREYC şeklinde falan filan

evde zaten miraz kalan soru bankalarım var. odtü geometri mat2 fizik almıştım. soru bankası bakımından pek sıkıntı yok. bir de bunlar geldiğinde bir nebze kurtulacağım soru bankası almaktan.