afyok 23:17 06 Eyl 2013 #1
Arkadaşlar bu matematiğe nasıl ısınıcaz bütünlemem var ve ben çalışıcam diyorum ama çalışamıyorum bir de içimde yapamam ve kalıcam korkusu var bunları nasıl yenebilirm sizce önerisi olan varmı temeli olmadan su an iyi matematik çözen arkadaşlar var mı aramızda ?? şimdiden cevaplarınızı için teşekkürler
svsmumcu26 23:21 06 Eyl 2013 #2
matematiğe tutkuyla bağlanamadığınız sürece ısınmanız mümkün değil.
en fazla 3-5 işlem yaparsanız sınıf geçme korkusuyla matematik yapmanız da mümkün değil.
acı ama gerçek.Tutumunuzu şuna benzettim müzik dersinden zor bir parçayı kemanla çalmanız gerekiyor ve siz ben keman sevmeden-çalamadan sınavı nasıl geçebilirim diyorsunuz? bu mümkün mü? hadi bir olasılık diyelim.Sınavınızı geçseniz bile sevmediğiniz sürece yapmanız mümkün değil
matsever63 23:35 06 Eyl 2013 #3
6 ve 7 de bu matematik ne iğrenç ve boş ders,
8 de bu mattan ne zaman kurtulcam,
9 da
mat çözmek güzelmiş ısındım sanki,
10 ve 11 e geçişteki düşüncem ise,keşke ösym hepsini
mat sorsa
6ve 7 de hiç çalışmazdım varsa yoksa mt2 8 de çalışmaya başladım ama yinede bana soğuktu 9 da disiplin biraz daha atınca sevmeye başladım
10 ve 11 e geçişte matematiğin kolay olduğunu ezber ile değil mantıkla çözülebileceğine inandım çünkü
kaskas123 23:49 06 Eyl 2013 #4
insan sevmediği için yapamaz.
yapamadığı için sevmez.
kendinizi zorlayın biraz. kolay sorularla sevdirin. temeliniz nasıl? biraz temek varsa bir kaç kitap ile düzeltirsiniz.
afyok 00:07 07 Eyl 2013 #5
temel 0 arkadaşlar bana kolay lineer anlatımı notları lazım nette güzel kaynak bulamadım lineer matris determanant üslü sayılar notları varmı mustafa yagcı demisti bir arkadaş ama bulamadım sitesinden inmiyo notlar..
svsmumcu26 00:12 07 Eyl 2013 #6
tamam işte bu noktaya değindim zaten temeliniz olmadan linner matris vs. nasıl anlamayı düşünüyorsunuz?
afyok 00:26 07 Eyl 2013 #7
ben mecbur yapmak xorunda yani en azından bütünlemeden gecmek durumundayıum bizde temel seviyede yardımcı olursanız..
msenturk26 00:32 07 Eyl 2013 #8
Sınava çalışırken ilk önce çok kolay soruları çöz çözmeye başladıkça kendine güvenin artacak böylelikle ısınabilirsin
ajanyumusakg 01:31 07 Eyl 2013 #9 Sınava çalışırken ilk önce çok kolay soruları çöz çözmeye başladıkça kendine güvenin artacak böylelikle ısınabilirsin

evet aynen böyle yap

sen matematiği günün her alanında kullanabildiğini görünce seveceksin

o da 11 ce 12 de olacak 6. sınıf dersleri çok zor diyorlar ya bende 6. sınıfa gittim biz 4-5 de ne işlediysek aynsını iişedik ..müfredat mı değişti ?
afyok 02:33 07 Eyl 2013 #10
bu
mat 1 notları lineer matris nerde paylasılıyo ??