MatematikTutkusu.com Forumları

Okul kitapları hakkında ..!

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 03:05 06 Eyl 2013 #1
Benim aklıma birşey geldi, paylaşmak istedim.
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere devlet baba ilk ve orta öğretim ders ve çalışma kitaplarını bedavaya veriyor.Ama bu kitaplar ösym düzeyinde bol örnekli kitap ve çalışma kitapları da soru bankası tarzında sorular içeren kavr.atıcı bir kitap neden değil? Öğrenciler büyük bir çoğunluğu senenin başında kitapları alıp bir yere koyuyor.Neden öğrenciler bunu bakanlığa duyurmuyorlar?.Bu kitaplar işimize yaramayacaksa (ki bazılarından bir kısmı yarıyor) neden basılıyor.Milli servet boşa mı gidiyor?

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 03:34 06 Eyl 2013 #2
evet bende bu konuyu merak ediyorum..bazı kitaplarımız hele sadece uzatmışlar o kadar ..birde bu kitapları yazanlar dr. prof. felan acaba bu konuyu hiç düşünmemişler mi yoksa göz ardı mı etmişler ? ayy merak ettim ya gerçekten

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 03:39 06 Eyl 2013 #3
evet bende bu konuyu merak ediyorum..bazı kitaplarımız hele sadece uzatmışlar o kadar ..birde bu kitapları yazanlar dr. prof. felan acaba bu konuyu hiç düşünmemişler mi yoksa göz ardı mı etmişler ? ayy merak ettim ya gerçekten

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 03:46 06 Eyl 2013 #4
hala cevap yok

cengizhanhck 22:52 06 Eyl 2013 #5
aslında kitaplar çok daha güzel fakat sinav sistemine uygun değil.Dogru ögreten aslinda ders kitaplari deneyler ve ispatlar eksik olmaz dersa kitaplarinda.Sorun sinav sistemi..

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm