MatematikTutkusu.com Forumları

Kitap Tavsiyeleri

1 2 3 Son
matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 01:58 05 Eyl 2013 #1
Arkadaşlar malum okullar açılacak MF yim Sayısalları hallettim şimdi sözel kaynak arıyorum (türkçe,tarif,coğrafya,felsefe) çok fazla uzatmayan ama önemli ayrıntıları da veren verimli olacak bir kaynak arıyorum.Yalnız YGS-LYS değil ara sınıf (11) olacak.Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 13:25 05 Eyl 2013 #2
biraz fazla hızlı gidiyorsun gibi geliyor bana.Bu kadar hız iyi değildir yalnız mesela üçgenlerde mustafa yağcının my geometri 1 - 2-3 - ODTÜ Ygs-Lys - Birey Gelişim kitaplarını bitirdin mi ki "Sayıları hallettim" diyorsun?
Sözeller için Zambak Hücreleme Yöntemine göre kitapları fena sayılmaz.

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 17:11 05 Eyl 2013 #3
sen yanlış anladın kardeşim.Ben hallettim derken kitap alma olayını hallettim demek istemiştim Elbette hazırlık döneminde birçok kaynak beni bekliyor şu sıralar sadece iyi bir temel atıyorum inşaallah
Bu arada sayıları değil sayısalları

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 17:15 05 Eyl 2013 #4
Başka önerisi olan??

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 18:26 05 Eyl 2013 #5
sen yanlış anladın kardeşim.Ben hallettim derken kitap alma olayını hallettim demek istemiştim Elbette hazırlık döneminde birçok kaynak beni bekliyor şu sıralar sadece iyi bir temel atıyorum inşaallah
Bu arada sayıları değil sayısalları
Yapmayın şu düzeltmeyi ya sinir oluyorum
Yok bulunsun dedim.
Bak TM'ye geçtim TM için şu kitaplar tavsiye dediler.Sen de bakmalısın
Zambak'ı garanti al.
Finalin soru bankaları da iyi (FDD değil yalnız)
Birey Klasik Seride de çok güzel ve çok sayıda soru oluyor.

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 18:29 05 Eyl 2013 #6
sende var mı zambak varsa nasıl yani konunun her ayrıntısını mantığını vercek ve çok da uzatmayan yani gereksiz yerlere değinmeyen bir kitap mı?

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 18:37 05 Eyl 2013 #7
sende var mı zambak varsa nasıl yani konunun her ayrıntısını mantığını vercek ve çok da uzatmayan yani gereksiz yerlere değinmeyen bir kitap mı?
zambakın edebiyatını gördüm aslında edebiyatta hiçbir şey gereksiz olmuyor özellikle bu yıl tamamen genel kültüre dayalı (o eserin adını öğrenmenin yetmeyeceği esas olarak hangi "konuyu" kapsadığını sordular)
Bu yüzden edebiyatta iyi bir net şartsa (ki sayısalda şart olmalı) zambak kullanmalısın.
Ben tarihi çok sevdiğim için bir şey söyleyemiyorum (neticede senin sevip sevmediğini bilemiyorum) ben her olayı öğrenmeyi severim mesela Atatürk'e karşı çıkartılan isyanlar vs. bunlar çok detaylı anlatılmış ama senin için çok önemi yok sanırım bu yüzden daha basit (*** vs.) sana yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
He dersen ki ben tarihi sadece ders olarak değil "genel kültür" amaçlı öğrenmek istiyorum o zaman zambak yeterlidir.

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 18:42 05 Eyl 2013 #8
aslında benim 8.sınıfta en çok sevdiğim dersti şimdi 3. sırada 1.geo 2.mat yani bazı kitaplar çok gereksiz ayrıntı veriyor haliyle konu uzuyor. benim istediğim az ve öz (anlaşılır) olmasıydı.zambak öyleyse alırım. bir de öneren kişi ne yaptığının çok iyi bilincinde olan kişiyse (ki öyle)kesin alırım.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 18:45 05 Eyl 2013 #9
aslında benim 8.sınıfta en çok sevdiğim dersti şimdi 3. sırada 1.geo 2.mat yani bazı kitaplar çok gereksiz ayrıntı veriyor haliyle konu uzuyor. benim istediğim az ve öz (anlaşılır) olmasıydı.zambak öyleyse alırım. bir de öneren kişi ne yaptığının çok iyi bilincinde olan kişiyse (ki öyle)kesin alırım.
Teşekkür ederim
Ama dediğim gibi seviyorsan gidebileceğin bir kitap.Tarih öğrenmek zevkli inan bugün sınavda soracaklar diye çalışma sakın aklının bir ucunda bulunsun - belli mi olur birgün soru moru çıkar-bulmacada filan- çözersin havan olur
bu arada kitapişlerden al çok uygun fiyatları var

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 19:11 05 Eyl 2013 #10
peki felsefe,türkçe içinde zambak ı önerir misin?

1 2 3 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm