afyok 23:32 04 Eyl 2013 #1
selam arkadaşlar ben astsubay meslek yüksek okulunda okuyorum
mat 1 geldi büte giricem üslü sayılar köklü sayılar lineer denk. sistemimatris ve determinant nasıl çalışmam lazım pratik notlar varmı acaba elinizde hemde tanısalım bu forumda gecen sene sözelciydim matematikten lisede zayıfım vardı baya faydalı oldu site teşekkürler..
svsmumcu26 23:36 04 Eyl 2013 #2
hoşgeldiniz mustafa yağcı hocanın kitaplarının
pdf haline bakmanız daha doğrudur zannımca
afyok 23:40 04 Eyl 2013 #3
hoşgeldiniz mustafa yağcı hocanın kitaplarının
pdf haline bakmanız daha doğrudur zannımca
acaba hangi sitelerde bulabilirim
pdf olarak ya da linneer ve matrisin kolay anlatımlı kitapları varmıdır örn. fonksiyonun vs.
svsmumcu26 23:41 04 Eyl 2013 #4 acaba hangi sitelerde bulabilirim
pdf olarak ya da linneer ve matrisin kolay anlatımlı kitapları varmıdır örn. fonksiyonun vs.
tam olarak site olarak bildiğimi söyleyemem.
bazı arkadaşlar buluyor nette filan.
kolay anlatımlı derken temeliniz olmadan bu konuları öğrenmenizin pek de mümkün olduğunu iddia edemem.
afyok 23:59 04 Eyl 2013 #5 tam olarak site olarak bildiğimi söyleyemem.
bazı arkadaşlar buluyor nette filan.
kolay anlatımlı derken temeliniz olmadan bu konuları öğrenmenizin pek de mümkün olduğunu iddia edemem.
temelim fazla yok ama bizim okulda myo oldugu için çok aşırı zor sormuyorlar temel seviyede 2 yıllık okul oldugu için soru kalıpları açık başka önerdiğin yazar nette bulabileceğim döküman varmı şimdiden teşekkürler..
svsmumcu26 00:01 05 Eyl 2013 #6 temelim fazla yok ama bizim okulda myo oldugu için çok aşırı zor sormuyorlar temel seviyede 2 yıllık okul oldugu için soru kalıpları açık başka önerdiğin yazar nette bulabileceğim döküman varmı şimdiden teşekkürler..
Mustafa Hocadan başka bilmiyorum ne yazık ki

Dahası şöyle söyliyeyim "Mustafa Hocanın Kitabı" gibi kitap tanımıyorum