Konuyu dağıtmayım ama dikkatimi çekti SN bağımlısı olarak ;)sinavkizi'den alıntı:
:) Supernatural mi izliyorsun
Yazdırılabilir görünüm
Konuyu dağıtmayım ama dikkatimi çekti SN bağımlısı olarak ;)sinavkizi'den alıntı:
Savaş, ders çalışmaya başladığında hangi sebeple dersin başından kalkıyorsan o sebebi yok etmeye çalış. Mesela ders çalışırken bilgisayarla mı uğraşasın geliyor hayatından kaldır bi süreliğine (komple değil elbet), tv izleyesin mi geliyor sakın çünkü bağımlısı olursun. Ayrıca her masa başında oturan öğrenci tam anlamıyla ders çalışmıyordur. 4 saat çalışan bir öğrenci en az 1 saatinde hayal kuruyordur :) evet garip gelebilir ama bir tespit bu,öğrenciler genellikle gün içerisindeki olaylar vs. bunları çalışırken düşünürler(miş), mesela derse oturdun kendini Ankara hukukda okur gibi hayal edersin,elbette güzel bir şey ama bunu çalışma vakitlerinde yapma. Daha sonra bu ders çalışma olayı verimsizleşiyor. Bu dediğim cidden önemsenecek bir şey, bana da eğitimde uzman birisi söylemişti ve dikkat ettim de kendim için de başkaları içinde bu doğru.Buna dikkat dağınıklığı deniyor, konsantre olmaya çalış ve bunu alışkanlık haline getirmeye çalış. Ders çalışırken tam anlamıyla odaklanmak gerekiyr.
"O nedir" diyerek iki soruyu da yanıtlamış bulunayım mı. :)))duygu95'den alıntı:Konuyu dağıtmayım ama dikkatimi çekti SN bağımlısı olarak ;)
(artık öğrendim)
Bu paylaştığın Supernatural dizisinden bir kesit (tabi yazı hariç ;) ) izliyor musun diye sormuştum ama izlemiyormuşsun demek ;)sinavkizi'den alıntı:"O nedir" diyerek iki soruyu da yanıtlamış bulunayım mı. :)))
(artık öğrendim)
Neyse şimdi Savaş kızacak konusunu dağıtmayalım :)
bir ben sevemedim şu diziyi doğru söyleyin supernatural ı mı Dean i mi seviyorsunuzduygu95'den alıntı:Konuyu dağıtmayım ama dikkatimi çekti SN bağımlısı olarak ;)
Bu nasıl bir soru ;) İkisi sanki ayrı gibi olmuş.Heisenberg'den alıntı:bir ben sevemedim şu diziyi doğru söyleyin supernatural ı mı Dean i mi seviyorsunuz
Diziyi tamamen seviyorum karakterler,olaylar vs. hepsi harika benim gözümde.
Ama bunu başka bir konuda konuşsak daha iyi olabilir sanki bu konuyu dağıtmayalım :)
(Savaş kusura bakma bu arada konu dağıldı biraz ;) )
Fevkalade güzel bir tavsiye oldu hiç uygulayasım gelmiyor ama foruma bir süreliğine veda vakti geldi sanırsam teşekkürler :)duygu95'den alıntı:Savaş, ders çalışmaya başladığında hangi sebeple dersin başından kalkıyorsan o sebebi yok etmeye çalış. Mesela ders çalışırken bilgisayarla mı uğraşasın geliyor hayatından kaldır.
Olsun.Hep öyle oluyor zaten :)duygu95'den alıntı:(Savaş kusura bakma bu arada konu dağıldı biraz ;) )