Heisenberg 22:39 23 Tem 2013 #11 "halkımızın bu amacı belli kışkırtma kampanyalarına itibar etmemesi en büyük temennimizdir."
bir de utanmadan dinimize imanımıza söver gibi bunu yazma cürretini nerden buluyorlar?
bu anlamı nasıl çıkarttınız ?

svsmumcu26 22:41 23 Tem 2013 #12
Gülünecek bir durum var da benim mi dikkatimi çekmedi ?
Bence
ağlanacak bir haldeyiz.Bir Müslüman lidere hakaret ediliyor ve halen gülünüyorsa daha fazla ne denir bilemiyorum.
"son bir kaç gündür internet'te yer alan
provokasyon amaçlı yalan haberler nedeniyle twitter'da yaşanan linç hareketi üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur."
Bunun dışında gülünecek bir şey yok.
pikaçu 23:22 23 Tem 2013 #13
Bizim forumumuzda böyle bir başlık açılsa ve kendini bilmez 3-5 kişi yorum atsa (ki bizim forumumuzda böyle bir durum olmaz zira moderatörler ve Adminimiz bu konu üzerinde ziyadesiyle hassasiyetli)
ve sitemiz şikayet edilse kim sorumlu tutulur biliyor musunuz? - Admin.
Evet 3-5 kendini bilmez konu açar admin sorumlu tutulur zira admin ve onun görevlendirdiği forum yönetimi gereğini ivedilikle yapmamış ertelemiş ve kamuoyunun tepkisini çekmiştir.
sizin için ivedilikten kasıt ne kadar bir süreyi kapsıyor bilmiyorum ama binlerce üyesi bulunan ve kullanıcıları tarafından günde yüzlerce başlık açılan bir site için bu konunun birkaç saatte fark edilip kapatılması bence site yönetiminin ivedilikle gereğini yaptığını gösterir.
svsmumcu26 23:35 23 Tem 2013 #14 sizin için ivedilikten kasıt ne kadar bir süreyi kapsıyor bilmiyorum ama binlerce üyesi bulunan ve kullanıcıları tarafından günde yüzlerce başlık açılan bir site için bu konunun birkaç saatte fark edilip kapatılması bence site yönetiminin ivedilikle gereğini yaptığını gösterir.
Bir kaç saat mi?
Bence bu işi saat hesabına değil gereği
yapılana kadar kaç tane üyenin buna mesaj attığına göre değerlendirme yapmalıyız.
Neyse daha fazla tartışmak istemiyorum son sözü Yargı söyleyecektir.
tırtıl 00:04 24 Tem 2013 #15 Bir kaç saat mi?
Bence bu iþi saat hesabýna deðil gereði yapýlana kadar kaç tane üyenin buna mesaj attýðýna göre deðerlendirme yapmalýyýz.
Neyse daha fazla tartýþmak istemiyorum son sözü Yargý söyleyecektir.
yönetimden yapılan açıklama gayet açık. yönetim zamanında gereğini yapmış ve kanıtlarına da sahip olduğunu ifade etmiş buna rağmen sitenin yönetimine ve bütün kullanıcılarına yönelik suçlayıcı ithamlarda bulunmak haksızlık olur.
svsmumcu26 00:05 24 Tem 2013 #16 yönetimden yapılan açıklama gayet açık. yönetim zamanında gereğini yapmış ve kanıtlarına da sahip olduğunu ifade etmiş buna rağmen sitenin yönetimine ve bütün kullanıcılarına yönelik suçlayıcı ithamlarda bulunmak haksızlık olur.
Artık haksızlık mı olur ya da onların yaptığı 'yalan' mıdır.İzleyip göreceğiz.
Dediğim gibi konuşmanın bir manası yok.Sözü 'yargı' söyleyecektir.