matsever63 22:41 06 Tem 2013 #1
arkadaşlar ben özel dörtgenlere çalışıyorum.yamuk ile başladım,yamuk bitti.
paralelkenar,eşkenar dörtgen,kare,dikdörtgen,deltoid e çalışacağım ama hangi sıralamayla çalışmalıyım. önerilerinizi bekliyorum.
svsmumcu26 22:45 06 Tem 2013 #2
biraz erken değil mi? bence üçgenleri ilk önce bitir , okulda kolay öğretiyorlar zor sorularla uğraşıyor musun?
yektasimsek 22:54 06 Tem 2013 #3
Yamuk - Paralelkenar - Eşkenar Dörtgen - Deltoid* - Dikdörtgen - Kare
Deltoide istediğin sırada çalışabilirsin.Taban tabana iki ikizkenar üçgenden oluştuğu için genel kuralların dışında kalıyor.
matsever63 23:15 06 Tem 2013 #4 biraz erken değil mi? bence üçgenleri ilk önce bitir , okulda kolay öğretiyorlar zor sorularla uğraşıyor musun?
hocamız bir benzerlik konusunu işlememişti onuda ben evde çalıştım ve üçgenlerde açıkta konum kalmadı,önerin için saol gerçekten önemli soruları çözerken hep üçgen bilgisi lazım ediyor dörtgenlerde
svsmumcu26 23:16 06 Tem 2013 #5 hocamız bir benzerlik konusunu işlemişti onuda ben evde çalıştım ve üçgenlerde açıkta konum kalmadı,önerin için saol gerçekten önemli soruları çözerken hep üçgen bilgisi lazım ediyor dörtgenlerde

rica ederim.Evet,öyle.
matsever63 23:18 06 Tem 2013 #6 Yamuk - Paralelkenar - Eşkenar Dörtgen - Deltoid* - Dikdörtgen - Kare
Deltoide istediğin sırada çalışabilirsin.Taban tabana iki ikizkenar üçgenden oluştuğu için genel kuralların dışında kalıyor.
Bende öyle düşünmüştüm,ilgin için teşekkür ederim.