Heisenberg 06:28 29 Haz 2013 #1
Ben de forumdaki çoğu üye gibi seneye üniversite sınavına gireceğim. Bundan dolayı hangi ders olursa olsun kitap önerisi verebilir misiniz? Özellikle geometri olsa daha güzel olur.
sinavkizi 10:34 29 Haz 2013 #2
Seviyeye göre,
-Körfez
-Birey (*)
-Fen Bilimleri (**)
Peşînen, MY de gelsin.
(Branşınız nedir?)
svsmumcu26 13:07 29 Haz 2013 #3
my derim ama zamanın yoksa olmaz.(gerçi yetiştirebilirsin biraz sıksan ama neyse.) bunun yerine birey kullansan ziyadesiyle iyi olur diye düşünüyorum.
duygu95 21:29 29 Haz 2013 #4
Esen ve F em
YGS-
LYS soru bankalarını çöz, gayet yeterli olur.
duygu95 21:32 29 Haz 2013 #5
Bu arada
YGS için Ales sorularını, ve
YGS ve
LYS için de ilköğretim matematik olimpiyatı sorularını çözmenizi öneririm genel olarak sorular artık eskisi gibi çı
kmıyor.
Heisenberg 23:18 29 Haz 2013 #6
Geometride konuları bilmiyorum sağolsun hocam nefret ettirdi hiç çalışmadım. Sorudan ziyade konuyu iyi kavrayabileceğim bir kitap arıyorum
svsmumcu26 23:26 29 Haz 2013 #7 Geometride konuları bilmiyorum sağolsun hocam nefret ettirdi hiç çalışmadım. Sorudan ziyade konuyu iyi kavrayabileceğim bir kitap arıyorum
Çoğu öğrenci suçu hemen öğretmene atar ben buna inanmıyorum ama neyse açmayayım şimdi.Geometride konudan ziyade soru çeşidi önemlidir aslında.
Heisenberg 23:42 29 Haz 2013 #8
Dersanesi okulun çok üstünde olanlar bilir konular dersanede zevkli okulda zevksizdir ki ilköğretimden arkadaşlar varsa sakın gelmeyin benim okuluma Adnan Menderes AL.
svsmumcu26 23:44 29 Haz 2013 #9 Dersanesi okulun çok üstünde olanlar bilir konular dersanede zevkli okulda zevksizdir ki ilköğretimden arkadaşlar varsa sakın gelmeyin benim okuluma Adnan Menderes AL.
"Sırf o isim için gelirim" dermişim.
Hayırdır , nasıl bir problem yaşıyorsunuz öğretmeninizle?
sinavkizi 23:50 29 Haz 2013 #10 Dersanesi okulun çok üstünde olanlar bilir konular dersanede zevkli okulda zevksizdir ki ilköğretimden arkadaşlar varsa sakın gelmeyin benim okuluma Adnan Menderes AL.
Her zaman değil ama... 
Lisemde tam tersi idi...