sdfrrty 15:20 11 Haz 2013 #11 Çoksağolun arkadaşlar Birde Buyıl Dershaneye Yazılmak İstiyorum nekadar Faydası olur ?
Dediğim gibi herkes birbirine göre farklıdır.Bende 11.sınıfın ilk döneminde dersaneye kayıt oldum.İstemiyordum ama abim kayıt etti beni.Ben faydasını görmüyordum.Hocalarından anlamıyordum.Ondan dolayı 1-2 ay gittim ondan sonra ayrıldım.Ha ben şimdi demiyorum dersane faydasızdır.Dersane temeli olanlar için pratiklik kazandırır.Eğer temelin yoksa geçen senelerden, zorlanırsın.Benim gibi.Yani herkese göre değişir dersaneye kayıt olmadan önce kendin bir derslerine gir eğer GERÇEKTEN anlayacağını ve faydalı olacağını düşünyorsan kayıt ol.Ama herşey sende bitiyor.Benim düşüncelerim bunlar
OguzhanB 15:24 11 Haz 2013 #12
Çok Yardımcı Oldunuz Hepinizde Çok Teşekür Ediyorum. Tüm Yorumları Dikkate Alıcam

. Okulumda Eğitim Biraz Kötü Öğretmenler Yönenticiler Biraz Gevşek Tutuyor İşi Oyüzden de Dershane İstiyorum.
sdfrrty 15:30 11 Haz 2013 #13
Çok Yardımcı Oldunuz Hepinizde Çok Teşekür Ediyorum. Tüm Yorumları Dikkate Alıcam

. Okulumda Eğitim Biraz Kötü Öğretmenler Yönenticiler Biraz Gevşek Tutuyor İşi Oyüzden de Dershane İstiyorum.
Okul hayatında başarılar.Şimdilik yorumları dikkate al, fazla takılma böyle şeylerde.Hemen bir plan kur çalışmaya başla.Bizde diyorduk çalışacaz 10.sınıf yazında bakmışız planlarla uğraşıyoruz ,takılıyoruz ahanda yaz bitmiş okullar açılmış diyeceğim o durki beklemeden çalışmaya koyul
OguzhanB 15:48 11 Haz 2013 #14
Deneyimlerinizden Faydalanıcam Sağolun

Sizede Başarılar Dilerim Herşey İstediğiniz Gibi Olsun.
duygu95 15:53 11 Haz 2013 #15
Öncelikle hoşgeldin Oğuzhan.
Daha 2 yılın var bu sürede çok şey hallolur merak etme.
İşe ilk önce, matematikteki konuları halletmekle başla, konu kısmını çok iyi öğrenmelisin bunun için sürekli yaz sıkılıyorum vs. bunlar bahane olmasın senin için başarılı olmak istiyorsan, konu kısmını tamamen hallettikten sonra soru çözmeye başla, sonrasında çı
kmış soruları çözersin ve üzerinden her 1 hafta geçtiğinde tekrar et önceki hafta yaptıklarını elbette çok şey söylenebilir böyle çalış şöyle çalış diye, ancak şu an bunlar yeterli.
Kolay Gelsin.
OguzhanB 15:56 11 Haz 2013 #16
Bu Forum Gerçekten Sandığımdan Çok Daha Fayda Sağladı Çoksağolun. Herşeyi Halledicem

2 yılda Umarım Çokyol almam gerek.