Şöyle not et bir kenara,sinavkizi'den alıntı:bak hele
dur bi kenara not ediyim :)
iyi de yalan söylerim (gerekirse tabii ) :)
Yazdırılabilir görünüm
Şöyle not et bir kenara,sinavkizi'den alıntı:bak hele
iyi de yalan söylerim (gerekirse tabii ) :)
yarın olsun gidip okuldaki diğer bi müdür yardımcısına da sorayım ona göre bi çaresine bakıyım artık :)svsmumcu26'den alıntı:Bu kötü olmuş.
Ben iyi ikna ederim , iyi de yalan söylerim (gerekirse tabii :)) o yüzden çoğu doktor geri çevirmez beni. :)
Öyle yap öyle.
:):)sinavkizi'den alıntı:bak hele
Ne oldu matrix?matrix[ ]'den alıntı:yarın olsun gidip okuldaki diğer bi müdür yardımcısına da sorayım ona göre bi çaresine bakıyım artık :)
Müdür yardımcısına sordum rapor alarak kapatabilirisin dedi.Rapor almayı gözüm kesmiyor açıkçası.Bende hocaları tek tek bulup 4 yazılıyı bugün oldum 4 tanede haftaya olucam artık.sinavkizi'den alıntı:Ne oldu matrix?
Böyle daha sağlam olmuş oldu rapor almayı denesem alamazdım notlar hepsi 0 olurdu :D en iyisimi yazılılara girmek:)
ımmm güzel haber. :)matrix[ ]'den alıntı:Müdür yardımcısına sordum rapor alarak kapatabilirisin dedi.Rapor almayı gözüm kesmiyor açıkçası.Bende hocaları tek tek bulup 4 yazılıyı bugün oldum 4 tanede haftaya olucam artık.
Böyle daha sağlam olmuş oldu rapor almayı denesem alamazdım notlar hepsi 0 olurdu :D en iyisimi yazılılara girmek:)