güvender türkiye denemesi için başvurular başlamış. Sınava girecek arkadaşların katılmasını öneririm. Sınavda alacağınız puanın nerdeyse aynısını alıyorsunuz.
Yazdırılabilir görünüm
güvender türkiye denemesi için başvurular başlamış. Sınava girecek arkadaşların katılmasını öneririm. Sınavda alacağınız puanın nerdeyse aynısını alıyorsunuz.
Sinav tarihi ne zaman ?
Bu arada bilgilendirme icin saol.
sınav 9 martta mutlaka gir duyguduygu95'den alıntı:Sinav tarihi ne zaman ?
töderin de kayıtları başlamıştı ben kaydolmadım yarın kayıtlar dolmadıysa başvuracam ona da girelim türkiye geneli sonuçta:)
Dershanedeki turkiye geneli denemesi ile cakismiyorsa girecegim .
güvenderle çakışsa bile dersanedekini boşver güvendere gir bu daha önemli geçen sene sınavda aldığımız puanı nerdeyse aynısını aldık. Sınavı zordur moral bozar ama girmek lazımduygu95'den alıntı:Dershanedeki turkiye geneli denemesi ile cakismiyorsa girecegim .
nerden başvuru yapabiliyoruz ?
Tam konuyu açacaktım :D
Başvurular f-em/körfez/maltepe/türevlerinden yapılabiliyor
Gerçek sınavda o sınavdan alınanın 5 fazlası/5 eksiği alınıyor, arkadaşlardan biliyoruz :)
Bilginize, İstanbul'da 15 lira alıyorlar, şubeden şubeye değişebilir
Bir de, son başvuru bu çarşamba dendi.
Töder'in son sınavı bu akşam 8'de bitiyor diye biliyorum, diğer illerde fark ediyorsa ne âlâ. Bu sınava Final üye.
Duygu, çakışıyorsa bile Güvender'e girmelisin. Her yer/kurumdan öğrenci bu sınava katılıyor. 100.000 gibi bir sayı
her dershane bu güvender sınavını kabul ediyo mu yani bi yardımcı olursanız
isimlerini söylemiştik, okumadınız herhal.azizekyr'den alıntı:her dershane bu güvender sınavını kabul ediyo mu yani bi yardımcı olursanız