Sınav esnâsında gürültü olursa ne yapacağız?
Yazdırılabilir görünüm
Sınav esnâsında gürültü olursa ne yapacağız?
sınavın ortasında sivrinin biri ayağa fırlayıp
"olley be hepsini yaptım çok kolaymış" derse naapardın?
fen lisesi giriş sınavında başıma geldi onun için soruyorum :)
Gürültü yapanların tek tek optik forumlarını yırtar atarım valla. :)sinavkizi'den alıntı:Sınav esnâsında gürültü olursa ne yapacağız?
Olmadı çıkışta taekwondo'da öğrendiğim teknikler ilk defa işe yarar :)
fazla sivrilmişsin sana "pro-budama" yapalım derdim :Dgereksizyorumcu'den alıntı:sınavın ortasında sivrinin biri ayağa fırlayıp
"olley be hepsini yaptım çok kolaymış" derse naapardın?
fen lisesi giriş sınavında başıma geldi onun için soruyorum :)
Bu arada Nuran, imzanı beğendim duygularımın ifadesi olmuş :)
Başka şehir...
:oduygu95'den alıntı:Gürültü yapanların tek tek optik forumlarını yırtar atarım valla. :)
Çevreden gürültü gelirse, camları örtmelerini istesek, örtüyorlar mı?
:D Ondan mı bahsediyordun ben de sınıfta dediğini sandım. :)sinavkizi'den alıntı::o
Çevreden gürültü gelirse, camları örtmelerini istesek, örtüyorlar mı?
Ama dışarda gürültü olacağını sanmıyorum iş makinesi filan olmaz yani o gün ayarlarlar bunu heralde.
duygu95'den alıntı:Bu arada Nuran, imzanı beğendim duygularımın ifadesi olmuş :)
Başka şehir...
Sen Antalya'ya kaptırmışsın gönlünü :)
Kardeşimi hava alanına verdiler, demişti de hoca :)duygu95'den alıntı::D Ondan mı bahsediyordun ben de sınıfta dediğini sandım. :)
Ama dışarda gürültü olacağını sanmıyorum iş makinesi filan olmaz yani o gün ayarlarlar bunu heralde.
Hadi ya ;) İsyeaaan ederim, böyle bi şey olursa.sinavkizi'den alıntı:Kardeşimi hava alanına verdiler, demişti de hoca :)
kendine ritimli gürültünü üret mesela ayağını aynı tempoyla yere vur.duygu95'den alıntı:Gürültü yapanların tek tek optik forumlarını yırtar atarım valla. :)
hem başkalarının yapacağı seslerle rahatsız olacağına sen onları rahatsız edersin hem de kendi çözümlerine tempo tutmuş olursun bir nevi gaz verme :)
sonuçlar açıklanınca görüşelim demiştim. şimdi düşününce acaba oley çeken mi daha dangalakça bişey yapmış oluyor yoksa ben mi karar veremiyorum. çok utanıyorum :)sinavkizi'den alıntı:fazla sivrilmişsin sana "pro-budama" yapalım derdim :D
Tek Antalya sevdalısı Duygu değil :)'den alıntı:Sen Antalya'ya kaptırmışsın gönlünü
Edebiyat öğretmenim sınava girerken arkada düğün yapıyorlarmış :)
Neden bahsediyorsunuz siz ? Geçen yılda birisi burda sınavı iyi geçince camlara sandalye fırlatmış :) :)
:D çılgın bunlarsvsmumcu26'den alıntı:Edebiyat öğretmenim sınava girerken arkada düğün yapıyorlarmış :)
Neden bahsediyorsunuz siz ? Geçen yılda birisi burda sınavı iyi geçince camlara sandalye fırlatmış :) :)
Fazlası...sinavkizi'den alıntı::D çılgın bunlar
Ayrıca Terbiyesizliğin daniskası Sınav Günü Evlilik mi olur muş hiç :)
bülbülü altın kafese koymuşlar...korkmazserkan'den alıntı:Tek Antalya sevdalısı Duygu değil :)
askerliği Antalya'da yaptım, pek memnun kalmadım bi daha da gitmem :)
madem öyle diyorsun, yanınıza 3. kişi olduğumu belirteyim Serkan :)korkmazserkan'den alıntı:Tek Antalya sevdalısı Duygu değil :)
Antalya'dan Hoşnut kalınmaz mı hocam :) Denizi yeter denizi! :)gereksizyorumcu'den alıntı:bülbülü altın kafese koymuşlar...
askerliği Antalya'da yaptım, pek memnun kalmadım bi daha da gitmem :)
Fener maçı varken düğün oluyor da sınav günü neden olmasın.svsmumcu26'den alıntı:Fazlası...
Ayrıca Terbiyesizliğin daniskası Sınav Günü Evlilik mi olur muş hiç :)
işin garibi sabah saatinde düğün pek tutulmaz. yani düğün salonunda cuma akşamı bile pazar sabah seansından fazla talep görür.
düğün işin kamuflajı olabilir, sınava girenlere garezi olan biri vardır arkasında :)
üniversitede önemli sınavlar öncesi 2 sefer gece yurda bomba ihbarı yapılmıştı. saat kaçtı hatırlamıyorum ama yurt boşaltıldı vs bi ton eziyet. (bakın hepinize nasıl yol gösteriyorum :) )
Siz gidin ben arkanızdan geliyorum'den alıntı:madem öyle diyorsun, yanınıza 3. kişi olduğumu belirteyim Serkan
Bu arada benim bir arkadaşım sınava girerken okulun yan tarafında inşaat yapılıyormuş pencereleri kapattıklarında bile ses rahatsız ediyormuş burası Türkiye alışmak lazım böyle şeylere
katılıyorum en azından soğuk değil :)'den alıntı:Antalya'dan Hoşnut kalınmaz mı hocam Denizi yeter denizi!
Hatırladın mı bunu seni sınav kurbanı
YGS 2013 Geri Saym Sayac
Haha :) Böyle pisikopatlar da doluymuş ! Meğer :) :)gereksizyorumcu'den alıntı:Fener maçı varken düğün oluyor da sınav günü neden olmasın.
işin garibi sabah saatinde düğün pek tutulmaz. yani düğün salonunda cuma akşamı bile pazar sabah seansından fazla talep görür.
düğün işin kamuflajı olabilir, sınava girenlere garezi olan biri vardır arkasında :)
üniversitede önemli sınavlar öncesi 2 sefer gece yurda bomba ihbarı yapılmıştı. saat kaçtı hatırlamıyorum ama yurt boşaltıldı vs bi ton eziyet. (bakın hepinize nasıl yol gösteriyorum :) )