arkadaşlar içinizde birey dershanesine giden varsa 36 numaralı kare föyünde karenin eşlikleri diye bir bölüm olması lazım onu burda paylaşırsanız çok işime yarayacak , teşekkürler şimdiden.
Yazdırılabilir görünüm
arkadaşlar içinizde birey dershanesine giden varsa 36 numaralı kare föyünde karenin eşlikleri diye bir bölüm olması lazım onu burda paylaşırsanız çok işime yarayacak , teşekkürler şimdiden.
şu an föy elimde duruyor :D
arkadaşın da benim de tarama şansımız olmadığı için istediğin bölümü çizme olanağım var, eğer istersen.
Kare föyü nedir ? :)
kare föyü. Fare köyü gibi. :)
sinavkizi'den alıntı:şu an föy elimde duruyor :D
arkadaşın da benim de tarama şansımız olmadığı için istediğin bölümü çizme olanağım var, eğer istersen.
ov süper , karenin eşlikleri diye bi bölüm olması lazım son sayfalarda 3 veyahut 4 tane karenin eşliğini veriyordu. o kısmı çizmen mümkün mü ?
dalga geçmeyelim lütfen :Dduygu95'den alıntı:Kare föyü nedir ? :)
kare föyü. Fare köyü gibi. :)
Şöyle söyleyeyim:nightmare'den alıntı:ov süper , karenin eşlikleri diye bi bölüm olması lazım son sayfalarda 3 veyahut 4 tane karenin eşliğini veriyordu. o kısmı çizmen mümkün mü ?
Üzerinde "KARE II" yazıyor (DAF no : 36) , örnek kareler veirlmiş, "Karede Eş Üçgenler" adlı bir bölümü var ve bu bölüm için de örnekleri var,bir de çıkmış sorular. Aynı föyden bahsediyor muyuz?
Hayal gücünightmare'den alıntı:dalga geçmeyelim lütfen :D
Fare köyü
O da güzel:)
sinavkizi'den alıntı:
çoook çoook sağol uğraştığın için sana bisürrü kalp gönderiyorum :D
estağfurullahnightmare'den alıntı:çoook çoook sağol uğraştığın için sana bisürrü kalp gönderiyorum :D
esas arkadaş sağ olsun düşündü getirdi :D