Kolay kolay gıcık olmam diye kaç kere söyleyecem ! :mad: ( ;) )svsmumcu26'den alıntı:En güzel huyum Duyguyu kısa zamanda gıcık edebilmek , moralini bozabilmek.
Yazdırılabilir görünüm
Kolay kolay gıcık olmam diye kaç kere söyleyecem ! :mad: ( ;) )svsmumcu26'den alıntı:En güzel huyum Duyguyu kısa zamanda gıcık edebilmek , moralini bozabilmek.
:Dgereksizyorumcu'den alıntı:bakalım ilk kim "en sevmediğim özelliğim yalan söyleyememek ve insanlara güvenmek" tarzı birşeyler söyleyecek.
bkz "dünyâ barışı"
duygulu şeyleri pek sevmiyorsunuz gibi geliyor :-)
Aksini iddia eden mi var , kolay kolay gıcık olmassın ama ben gıcık edebiliyorum onu dedim.:)duygu95'den alıntı:Kolay kolay gıcık olmam diye kaç kere söyleyecem ! :mad: ( ;) )
Sen ve beni gıcık etmek :D Aynı cümlede bile kullanamıyorum bunları ;)svsmumcu26'den alıntı:Aksini iddia eden mi var , kolay kolay gıcık olmassın ama ben gıcık edebiliyorum onu dedim.:)
Nuran, sen ne cevap verirsin soruna :)
Acaba sabri hoca nezaman cevapliycak :)
kendimi bunları cevaplayacak kadar iyi tanımıyorum :)
Genellikle muhatap aldığımız insanın kendini methetmesi pek hoşumuza gitmez ama insanlar diksiyonumun iyi olduğunu söylüyorlar.duygu95'den alıntı:Nuran, sen ne cevap verirsin soruna :)
Eksi olarak:
İnsanlarla ilişkilerim "az dengeli" yürüyor. Ya çok soğuk davranıyorum ya çok samimi. Bunu daha iyi ayarlamam gerekiyor. :)