MatematikTutkusu.com Forumları

Utandım Vatanımdan Utandım!

İlk  1 2
mürşde - ait kullanıcı resmi (Avatar) mürşde 05:58 28 Oca 2013 #11
sen istediğin şeylerden çok kolay vazgeçiyosun savaş
demekki gerçekten istemiyosun
gerçekten isteseydin vaz geçmezdin çünkü.
istemek mücedeleyi gerektirir
kuru kuruya da olsa.öyle olacağını da bilsen.
iyi şartlarda iyi ortamlarda herkes çalışmayı ister
maharet bunda değil ikinci durumdadır
ben de öğretmenlikten vaz geçiyim o zamn.
milli eğitim iyi değil müfredat kısıtlı
insanlar işlerini hakkıyla yapmıyolar
salla başı al maaşı
devletin malı deniz yemeyen keriz anlayışı
varmı öle kolaylık uğraşıcaksın mücadele ediceksin
haksılığa uğrayan öğretmen yokmu
emeğinin hakkı verilmeyen doktor
çalıştığının karşılığını alamayn mühendis
fikirlerinden dolayı hapse atılan gaazeteci
bunlar ne kadar normalse
stajı yanan hakimde o kadar normal
burası Türkiye
'utandım vatanımdan utandım' diyebilmen için
vatanın için bir şeyler yapman
en azından yapmaya çalışman lazım
düzen değiştirmek kaçanların korkakların değil
cesur olanların karıdır
sen şu an 50 yıl öncesinden daha iyi daha güzel bir düzene sahipsen
bu senin korkak olan ve kaçan büyüklerin değil
bir düzeni değiştirmeye çalışan büyüklerin sayesindedir
bu da sana KAPAK olsun

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 13:14 28 Oca 2013 #12
vazgeçtim diye bi şey demedim ki ben.Aslında hepimiz görüyoruz böyle bir iktidarın çokta kolay baştan inmesi beklenecek bir durum değildir.Madem bu kadar kendi eşlerini dostlarını kayırıyorlar.Kendilerine yakın olan o kadar fazla kişi var ki hep öncelik onlara verilecekse ben nerden , nasıl emin olabilirim savcı olabileceğime?

Haksız mıyım?

mürşde - ait kullanıcı resmi (Avatar) mürşde 17:58 28 Oca 2013 #13
Haksızsın evet hem de sonuna kadar 'o'cu 'bu'cu değil gerçekten adalet için uğraşan ve ne olursa olsun doğruyu savunan bir savcı da olabilirsin Türkiye şimdiye kadar böyleleri yüzünden gelişemdi zaten sağcı sağcısını yerleştirr solcu solcusunu bu sadce bu dönemde olan bi şeyde değil. Ama 'o'cu 'bu'cu değil hakkıyla yapan gelmeli göreve. Sende işini gerçekten iyi bir şekilde yaparsan bağımsız ve hakkı savıunan bi savcı olursan kim neden vermesn senin hakkını ve sen neden istediğin yerde olamayasın... Örnekleri yok değil yani nadirde olsa...mesela geçenlerde vefat eden gazeteci adam sunıucu spiker liberaldi yani türkiyede her kesim tarafından da saygıyla anıldı seviliyordu da sevmeyeni yok gibiydi adamın ya demkki oladabiliyomuş farklı düşünmek deği farklı düşünceleri bir kotada eritebilmek önemli saygı önemli güven önemli...bilmiyorum ben böle düşünüyorum sen yeterki doğruyu savun doğruyu söyle bir yerlerde bir şekilde hakkını alıcaksındır yani

sinavkizi 18:16 28 Oca 2013 #14
mesela geçenlerde vefat eden gazeteci adam sunıucu spiker liberaldi yani türkiyede her kesim tarafından da saygıyla anıldı seviliyordu da sevmeyeni yok gibiydi adamın ya demkki oladabiliyomuş farklı düşünmek deği farklı düşünceleri bir kotada eritebilmek önemli saygı önemli güven önemli...
(y)

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 19:45 28 Oca 2013 #15
yorum yapacaktım vazgeçtim çok ağır olur diye

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm