MatematikTutkusu.com Forumları

10 Kasım

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 13:51 10 Kas 2012 #1
"Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu , büyük komutan ve devlet adamı Ulu Önder Atatürk'ü , ebediyete intikalinin 74.Yıl dönümünde saygı , özlem ve minnetle anıyoruz..."

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 14:30 10 Kas 2012 #2
Atam, olmasaydın, olmayacaktık...
Seni asla unutmayacağız..
Şükran ve özlemle anıyoruz...

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 15:21 10 Kas 2012 #3

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 15:36 10 Kas 2012 #4
Çok beğendim.Paylaşmak istedim ;

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"
Mustafa Kemal Atatürk 1937

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 15:40 10 Kas 2012 #5
Savaş konunun yeri pek doğru değil sanırım, taşıyorum

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 15:41 10 Kas 2012 #6
Savaş konunun yeri pek doğru değil sanırım, taşıyorum
evet.Haklısın.Sohbete eklerken buraya ekledim yanlışlıkla sanırım...

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 15:53 10 Kas 2012 #7
Ne mutlu ki , Allah bize Atatürk gibi bir lider nasip etmiş.
Atatürk sadece okul kitaplarında bahsedildiğiyle sınırlı bir insan değil, çok yönlü bir insandı.
Az önce Haber Türk kanalından Zülfü Livaneli'inin çok güzel bir konuşması vardı, Atatürk'ü tanımak için okuyun, onu en iyi okudukça tanırsınız diyor. (Videoyu bulursam paylaşacağım)

Süleyman Oymak - ait kullanıcı resmi (Avatar) Süleyman Oymak 16:28 10 Kas 2012 #8
Sizin gibi gençler ileriye umutla bakmamızı sağlıyor.

A={Atatürk'ün hilafeti kaldırıp, Cumhuriyetimizi kurmasını içine sindiremeyenler}
B={Atatürk'ü sevgi ve saygıyla ananlar}

nataraj marble - ait kullanıcı resmi (Avatar) nataraj marble 17:43 10 Kas 2012 #9
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

" Mustafa Kemal Atatürk " seni çok özlüyoruz.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm