Benim daha çok mesaja ihtiyacım var anlaşılan. Millet 5000-8000 diyor, bende 300 tanecik var. :)
Yazdırılabilir görünüm
Benim daha çok mesaja ihtiyacım var anlaşılan. Millet 5000-8000 diyor, bende 300 tanecik var. :)
Dalga geçiyoruz işte ;) Kıdemli üye olmuşsun ya ona bak sen :)kcancelik'den alıntı:Benim daha çok mesaja ihtiyacım var anlaşılan. Millet 5000-8000 diyor, bende 300 tanecik var. :)
sen dalga geçmeye devam et, yarın parmaklarını taşlara vurursungökberk'den alıntı:Dalga geçiyoruz işte ;)
ösym ile temas halindeyiz mesaj sayınıza göre ek puan verecekler.
yakında mesaj pazarı kurulacak burda :)
"Gel vatandaş gel. Batan geminin mesajları bunlar. Tanesi 5 kuruş."
Hocam bu mesaj bana kaç puan kazandırdı? :)gereksizyorumcu'den alıntı:sen dalga geçmeye devam et, yarın parmaklarını taşlara vurursun
Biz bu saçları değirmende ağartmadık :)kcancelik'den alıntı:Benim daha çok mesaja ihtiyacım var anlaşılan. Millet 5000-8000 diyor, bende 300 tanecik var. :)
Duygunun çok mesajı var, onlar ucuza gitsin hocam :)MatematikciFM'den alıntı:yakında mesaj pazarı kurulacak burda :)
"Gel vatandaş gel. Batan geminin mesajları bunlar. Tanesi 5 kuruş."
Bir de ben 1 yıl ara verdim. Ara vermeseydim , valla 8000 i geçmiştim.
OLur mu, o mesajlar altın değerinde.gökberk'den alıntı:Duygunun çok mesajı var, onlar ucuza gitsin hocam :)
10 soru sormak steyen bedelini ödiycek :)
(Ucu bana da dokunuyor accık :) )
Okulda verdiğimiz özel dersleri de saydırabiliyor muyuz? :Dgereksizyorumcu'den alıntı:sen dalga geçmeye devam et, yarın parmaklarını taşlara vurursun
duygu95'den alıntı:Hahaha :) 10 000 den sonrasi kotuymus .
hocam oyle olursa herkesin 3000 mesaj uzerine gelmesi mumkun herkesin moderatir olmasi da site guvenligi icin tehlikeli olur.
Ayrica bu 300 mesaj konusunda baska bir fikrim var aslimda ben de gokberkin dedigi gibi cogu kisnin gereksiz yere mesaj yazacagindan eminim bunu onlemek icin sunu yapabiliriz. postbite bir rep sistemi daha ekleyebiliriz. Bu sisteme gore sadece yoneticiler rep verebilsin biz de her soru cozene belli puanlar verelim . Atiyorum 100 puana ulasan 10 soru sorabilsin bu sekilde daha basarili bir sistem olur.
Duygu yazım hatan beni epey güldürdü moderatir ne :)
Little Hill, bu kadar hararetin içinde satır arasından hata buldun ya, sana 500 mesaj bonus :)
Bu bonus 500 mesaj ile ben de moderatir olabilir miyim hocam? :)
her öle yüksek mesajaçıkan moderatör olmuyor burdaki moderatörler öğrencilere bayağı yardımda bulunmuşlardır
Benim kini sana devredebilirim istiyorsan. :)Little Hill'den alıntı:Bu bonus 500 mesaj ile ben de moderatir olabilir miyim hocam? :)
post kasmaya başladı herkes :D
634 oldu :D
+1dimar'den alıntı:post kasmaya başladı herkes :D
634 oldu :D
yalnız bu senin yaptığın da post kasmak oluyor. tasvip etmiyorum :)
Bugun niye herkes bana takti ki ;) olabilir yanlis yazabilirim telefondan yaziyorum hata yapmam normal ;) little hil ben de sana -500 puan verdim hadi bakalim ;)
sınırın 10'a çekilmesi daha fazla farklı ve yeni sorular görmemize olanak sağladı.
Ben daha hiç rastlamadım 10 soru soranına. Zaten 10 soru hakkı verilenler, soru çözümüne yardımcı olan kıdemli üyeler, onlar da soru sormuyor :) Başından beri de 5 sorunun yeterli olduğunu savunuyordum zaten :)sinavkizi'den alıntı:sınırın 10'a çekilmesi daha fazla farklı ve yeni sorular görmemize olanak sağladı.
Sanırım , bunu ilk ben talep etmiştim :)