Alın önceki çıkmış soruları inceleyin, hiç soru çözmeyen biri bile alıp o soruların çözümünü , mantığını ezberlese, 4 yıllık bir üniversite tutturur.
Sorular uzaydan gelmiyor ya,adamların sorduğu sorular belli, kaç yıldır aynı tarz soru soruyorlar.
Yazdırılabilir görünüm
Alın önceki çıkmış soruları inceleyin, hiç soru çözmeyen biri bile alıp o soruların çözümünü , mantığını ezberlese, 4 yıllık bir üniversite tutturur.
Sorular uzaydan gelmiyor ya,adamların sorduğu sorular belli, kaç yıldır aynı tarz soru soruyorlar.
çok zeki bir arkadaşa benziyorsun..svsmumcu26'den alıntı:Eminim güvenderden alıyordun atıyorum 80 soru olsun , 5 net yaparsın sadece güvenderle :D Allahım , ÖSYMnin de işi yoktu güvenderden mi alcak :D Kafalarına göre soruyorlar :D :D :D
Saolun , iltifat olarak kabul ediyorum :) Güvenderin yazarları ÖSYM sorularını hazırlayanlar olmalı , dediğinize göre
:) hı hı
:) :) :)
Güvender hazırlamıyor.
Ben hazırlayıp, ÖSYM ye gönderiyorum :)
Sonra beni sınav bitene kadar eve hapsediyorlar.
bir daha smiley'siz espri yapmayacağım
Üstüne alınma.dimar'den alıntı:bir daha smiley'siz espri yapmayacağım
Delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış :)
gökberk, ösym nin soru stili geçen seneye göre çok değişti Adamlar çok değişik sorular bulup soruyorlar.Ben de bu iki örneği verdim ki benim asıl sorduğum soruya örnek olsun.
Yahu gençler artık ellerine 160 soruluk bir ygs denemesi verilsin ve o soruların aynısı ygs sınavında çıksın bekliyorlar. Aynısı lys için de geçerli. Bu kadar da hazırcı mantık nereye kadar g ötürür bilmem. Zaten üniversitelerdeki öğrencilerin nitelikli olmamasının sebebi de bu; "Şu sorular çıkıyor şunları ezberleyim veya anlayayım bu sınavı da atlatayım gerisinden banane" mantığı olsa gerek.