smyye.95 18:59 14 Tem 2012 #1
ben ingilizce öğretmeni olmayı düşünüyorum. son anda verilmiş bir kadar o yüzden yabancı dil için girilecek sınavları bilmiyorum.. sadece
ygs ve
lys 5 sınavına girmek zorunlu diyor. benim o kadar
lys mat konularına çalışmam boşa gitti galiba.. neyse.. tm ciyim.. ve lys1 ve lys3e bu yüzden artık girmem gerekmiyormuş. doğru mu? şimdi sadece
ygs ve
lys 5e mi gircem.. bi bilgisi olan var mı?
sinavkizi 19:06 14 Tem 2012 #2
aynen bildiğin gibi Sümeyye,
smyye.95 23:44 14 Tem 2012 #3
hadi yaa... şimdi hayatımın kararını vermek zorundayım galiba. tek o sınava girince başka tercih de yapamıyacam. kazanamazsam kaldım ortada..
peki istesem
lys 1 ve
lys 3 e de girince nolur... bu sefer onlarda düşük ve
lys 5 de yüksek bi puan alırsa puanımı çok etkiler mi?
sinavkizi 23:48 14 Tem 2012 #4 hadi yaa... şimdi hayatımın kararını vermek zorundayım galiba. tek o sınava girince başka tercih de yapamıyacam. kazanamazsam kaldım ortada..
peki istesem
lys 1 ve
lys 3 e de girince nolur... bu sefer onlarda düşük ve
lys 5 de yüksek bi puan alırsa puanımı çok etkiler mi?
canım üzülecek bir şey yok ki...
istersen 5 sınava da girebiliyorsun, farklı alan sınavları birbirlerini etkileyemez.
Ne 5'in düşük gelmesi eşit ağırlık puanına olumsuz yansır, ne de 1-3 sınavlarını fullemen 5'e bir katkı sağlar.
smyye.95 23:51 14 Tem 2012 #5 canım üzülecek bir şey yok ki...
istersen 5 sınava da girebiliyorsun, farklı alan sınavları birbirlerini etkileyemez.
Ne 5'in düşük gelmesi eşit ağırlık puanına olumsuz yansır, ne de 1-3 sınavlarını fullemen 5'e bir katkı sağlar. 
çok çok teşekkür ederim sınavkızı (ismini bilmiyorum amaa ) çok yardımcı oldun

en doğru olan diğerlerine de girmek olacak galiba.. riske atamam bi senemii
sinavkizi 23:54 14 Tem 2012 #6 çok çok teşekkür ederim sınavkızı (ismini bilmiyorum amaa ) çok yardımcı oldun

en doğru olan diğerlerine de girmek olacak galiba.. riske atamam bi senemii
"Gönlüne râzı olan hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olan gönlüne râzı olsun."
memnuniyet ile.
smyye.95 23:57 14 Tem 2012 #7 Gönlüne râzı olan hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olan gönlüne râzı olsun.
memnuniyet ile.
amin canım seninde inşallah
sinavkizi 01:00 15 Tem 2012 #8 Teşekkür ederim.
Türkçe-Matematik'ten ne düşünürdün?
smyye.95 17:05 17 Tem 2012 #9
pdr istiyorum ama inşallah ingilizce öğretmenliği olur..
sinavkizi 17:11 17 Tem 2012 #10 pdr istiyorum ama inşallah ingilizce öğretmenliği olur..
tutkun nereden ileri geliyor ve dil seçmeyi hiç düşünmüş mü idin?