MatematikTutkusu.com Forumları

yabancı dil için girilecek sınavlar?

İlk  1 2 3
smyye.95 17:32 17 Tem 2012 #21
5. sınavda 80 soru var...
acaba gramer ve vocabin yeterli olacak mı; bir de paragraf sorularını düşünürsek...
ve yanlış hatırlamıyorsam dil bölümü öğrencilerinin puanına ygs etkisi daha az, bu da lys'ye yüklenmek anlamına geliyor.
bunlar dezavantajlar.
paragraf sorularını çözdüm canım bi kaç tane yanlışım çıkmadı.. hem benim ygs daha önce demiştim galiba pek kuvvetli değil bu yüzden lys ağırlıklı olması daha işime geliyor. hem ben ingilizce dersini değil ingilizcenin kendisini çok seviyorum. hayırlısı olsun ben yinede ikisinede girmeyi düşünüyorum

smyye.95 17:34 17 Tem 2012 #22
Sümeyye Bence biraz yanlış düşünüyorsun: ) 96yla birincilik yaptım diyorsun ve çok seviyorsun garanti tutturursun Azcıkta diğerlerindençözersin tmcisin sonuçta edebiyatta dil anlatım da vardır e tmcisin biraz da mat yaparsan garanti bence tabi Paragrafları da yaparsan ooo kesin ! Niye çevirmenlik düşünmüyrsn?
ingilizce öğretmenliğinden hepsi olunuyormuş araştırdım (öğretmen,çevirmen, bürolarda çalışan falan)

sinavkizi 17:34 17 Tem 2012 #23
paragraf sorularını çözdüm canım bi kaç tane yanlışım çıkmadı.. hem benim ygs daha önce demiştim galiba pek kuvvetli değil bu yüzden lys ağırlıklı olması daha işime geliyor. hem ben ingilizce dersini değil ingilizcenin kendisini çok seviyorum. hayırlısı olsun ben yinede ikisinede girmeyi düşünüyorum
Anlıyorum,
peki gidilecek üniversitenin keyfiyeti çok önemli mi öğretmenlik düşünüyorsan?

smyye.95 17:36 17 Tem 2012 #24
yanlış hatırlıyormuşum o zaman
ben dil bölümünde baktım ygs %35 etkiliyormuş

sinavkizi 17:37 17 Tem 2012 #25
ben dil bölümünde baktım ygs %35 etkiliyormuş
doğru hatırlıyormuşum o zaman

smyye.95 17:39 17 Tem 2012 #26
Anlıyorum,
peki gidilecek üniversitenin keyfiyeti çok önemli mi öğretmenlik düşünüyorsan?
uludağ üniversitesini istiyorumm yani gözüm pekde yükseklerde değil hem üniversiteyi araştırdım dersleri iş olanakları çok güzel umarım olur

orkun44 - ait kullanıcı resmi (Avatar) orkun44 17:40 17 Tem 2012 #27
doğru hatırlıyormuşum o zaman
evet şimdi baktım dil-1 de 35 miş etkisi

smyye.95 17:46 17 Tem 2012 #28
evet şimdi baktım dil-1 de 35 miş etkisi
evet
fikir beyan eden bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum sağolun

İlk  1 2 3
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm