sen kim oluyorsunda benim yasadıgım hayatı yargılıyorsun..
ben mükemmel degilim ve olmak zorundada degilim..
parmagın ile beni işaret etmeden önce ellerinin temiz oldugundan emin ol...bob marley
”Bedenin kölesi olan hiç kimse özgür değildir..”
Seneca - De Finibus
Ben açıkçası bir söze bakarım bir de sözü söyleyene. Bu adam risk yöneten biri olduğu için bu sözü söylemiş. Fakat benim gözümde bu sözün hiç bir değeri yok. Masum insanları katletmek, zulüm için bir kum tanesi katkıda bulunan kimse ile en baştaki kişi de aynıdır benim gözümde. İnsanların yaşama hakkına saygı göstermeyen kimseye ben de saygı göstermem.
SeçmelisinEinstein mı Conant mı
"Zaman, kadans dedikleri ahenk helozununa vakaların posasını değil de keyfiyetini yerleştirmekten başka gaye tanımaz."
Üstad Necip Fazıl Kısakürek
bize verilen bu yettiği kadar (: o adam o işlevden farklı bi işlevini daha düşünmüş , farklı açıdan bakmış ve görmüş .. bence saygı duyulmalı .
+
bu adam burda kendisi için değilülkesi için yapmış
Böyle diyorsan Eyvallah![]()
İyiliğe sebep olan iyiliği yapmış gibidir. Kötülüğe sebep olan da kötülüğe yapmış gibidir.(İyi niyetle yapılan ameller dışında). Ki adamın niyeti gayet açık. Bu uğurda çalışmış. Zulmün savunulacak ve masum gösterilecek bir yanı olmadığını düşünüyorum. Bunun için kendini bir an olsun atom bombasının atıldığı bir ülkede bu yıkımdan etkilenmiş insanlar yerine koymanın yeterli olacağını düşünüyorum.
Buna rağmen hala fikrinde kararlıysan senin fikrindir daha fazla söz etmeme de gerek yoktur.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!