150 netle Türkiye derecesi yaparsın bence. Hangi okuldasın ?
Yazdırılabilir görünüm
150 netle Türkiye derecesi yaparsın bence. Hangi okuldasın ?
Süper süper:)hayırlısı olsun.
kesin fen lisesidir
çok düzenli çalışmadım da bi konuya başladığımda her sorusunu çözebilecek düzeye gelene kadar bırakmadım peşini'den alıntı:abi günde kaç saat çalıştın sen ya
işte en sevdiğim şey.Alp50'den alıntı:çok düzenli çalışmadım da bi konuya başladığımda her sorusunu çözebilecek düzeye gelene kadar bırakmadım peşini
Gazi Anadolu Lisesindeyim ama öğrencilerimizin fen liselilerden pek farkı yok :)
adam gibi bir Türkiye derecesi olacağını pek sanmıyorum da belki ilk 1000e girerim
tebrik ederim bu sınavda 150 net yaptıysan ilk 2000 girersin bence.
bu arada ankara mı? gazi anadolu?
orası netinden belli oluyo zaten:)Alp50'den alıntı:Gazi Anadolu Lisesindeyim ama öğrencilerimizin fen liselilerden pek farkı yok :)
Özellikle matematik ve geometri de bu bir takıntı mı bilmiyorum ama diyelim ki köklü sayı çalışıyorsam elimde olan bütün yayınları çözmeye çalışıyorum her sorusunu biraz zaman kaybı oluyor gibi hissediyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı orda şüphem var:(Alp50'den alıntı:çok düzenli çalışmadım da bi konuya başladığımda her sorusunu çözebilecek düzeye gelene kadar bırakmadım peşini
inşallah lysde ilk 1000e çekerim zaten sıralamamı. Ayrıca evet ankarada\'den alıntı:tebrik ederim bu sınavda 150 net yaptıysan ilk 2000 girersin bence.
bu arada ankara mı? gazi anadolu?