bence onun amacı kızgınlığını bi foruma yazarak rahatlamak. banlanmak sorun değildi onun için.
yazdı yazdı yazdı
her cevap yazana ters bi laf attı.
içindekileri kustu kustu rahatladı.
pili bitti.
enerjisi tükendi.
ve
kuş gibi uçtu gitti...
Yazdırılabilir görünüm
bence onun amacı kızgınlığını bi foruma yazarak rahatlamak. banlanmak sorun değildi onun için.
yazdı yazdı yazdı
her cevap yazana ters bi laf attı.
içindekileri kustu kustu rahatladı.
pili bitti.
enerjisi tükendi.
ve
kuş gibi uçtu gitti...
aynı emek ve saygıyı sen de hak ediyorsun.atena'den alıntı:asıl ben teşekkür ediyorum burada çok fazla emek harcanıyo harcanan emeğe saygı.
hiçbir çıkar düşünmeden tamamen özgür iradeyle soruları çözüyorsun.
çözümlerini görüyorum.
aferin.
Herkes hak ediyor bir çözüm yapan dahi bir harf öğreten dahi. Ama bunu beklemeden yapıyor zaten herkes. Bu yüzden kimse dert etmiyor.
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bu sözler karsısında gercekten çok teşekkür ederim size hocam ve bu sitedeki tüm emek veren hoca ve arkadaslarıma sizin sayenizde burada çözüm bulabiliyorum.
bencede ama ayıp etti. insanlar burada çıkarsız yardım ediyo zevk için ben burda soru çözdükçe mutlu oluyorum tesadüfen karsılastım bu siteyle şimdi buradan ayrılamaıyorum vakit bulupta zamn ayırmak istiyorum ama zamn çok olmuyo
Ben de seninle aynı durumdayım. Hoş yani yardım etmek ve yardım almak. Yardımlaşmak güzel. Paylaştıkça gelişir her şey zaten :)
aynen yardımlasmak güzel bilgiyi pekiştiriyor
yardımlaşmak paylaşmak güzeldir.
eğer Öklit Aristo ve diğerleri bildiklerini paylaşmasaydı mat. ve geo. bugünkü haline çook sonraları alacaktı.
onların sayesinde bizde evreni keşfedenlerin keşiflerini öğreniyoruz.