MatematikTutkusu.com Forumları

ygslys

1 2 Son
sinavkizi 15:23 04 Mar 2012 #1
ygs-lys'de tam yapacak kadar güvendiğiniz ders var mı?
ya da en fazla 1-2 fire veririm, dediğiniz.

Sosyal_Bilimci 15:29 04 Mar 2012 #2
eğer işte çalışıyor olmasaydım matematk olabilirdi.

ama çok yoruluyorum işte, bazen çok uzun süre matematikten ayrı kaldığım oluyor, kafam da yerinde olmuyor çok basit şeyleri unutuyorum..

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 15:38 04 Mar 2012 #3
inş. herkes başarılı olur gibi boş cümleler kurmayacağım ama inş. herkes bildiğinin çalıştığının karşılığını alır ve olumlu ya da olumsuz bi sürprizle karşılamaz diyebilirim.

diğer derslerin forumda çok kısıtlı yer almasından dolayı bi fikrim yok ama aramızda hiç olmazsa matematikten tam yapacak arkadaşlarımız mevcut.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 18:21 04 Mar 2012 #4
Matematik,biyoloji belki kimya da olabilir. Fizikten 1-2 fire verirm diye düşünüyorum.

Sakin bir kafayla girdiğim denemelerde genelde matematik full oluyor. Biyoloji ve kimya da kolay oldukları için full yaptığım oluyor.

Matematikte LYS kısmında daha başarılı olduğumu düşünüyorum ama YGS kısmında da eksiğim yok full olur inşallah.

Fizikte yanlışlarım olabiliyor daha önce hiç ful yapamadım fiziği en iyi yaptığımda 2 yanlışım vardı.

sinavkizi 19:11 04 Mar 2012 #5
türkçen nasıl?

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 12:15 06 Mar 2012 #6
türkçen nasıl?
çat pat

||Nyks - ait kullanıcı resmi (Avatar) ||Nyks 15:32 06 Mar 2012 #7
Denemelerde biri full çıkıyor birinden 2-3 yanlış sonra diğeri full çıkıyor eskisinden 2-3 yanlış.
Geometri hiç nankörlük yapmıyor bende.Geneli iyi aslında.
Söylendiği gibi herkes emeğini fazladan fazlaya alır umarım..

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 18:47 06 Mar 2012 #8
türkçen nasıl?
derdimi anlatacak kadar...

şaka bir yana da Türkçeden eksiğim yok ama yanlışım çıkar heralde...

Furkan28 04:30 09 Mar 2012 #9
Siz moral bozmak için mi gönderildiniz buraya

atena 04:37 09 Mar 2012 #10
asıl sen moral bozuyosun bence sana okadar insanlar yazı yazdı hala aynı yerdemisin banane benm sana yardım etmekte bi kazancım yok ama kaybım var zaman anladınmı furkan28 bence kazanamazsın boşuna çalısma oldumu

1 2 Son