Eşit ağırlıkta, YGS Fen çalışması için önerileriniz var mı?..
Yazdırılabilir görünüm
Eşit ağırlıkta, YGS Fen çalışması için önerileriniz var mı?..
bol soru başka çare yok :) Ben de coğrafya çalışırken sıkıntı yaşıyorum :)
güvender, fem gibi konu anlatımlı kitaplar alıp calısmaya baslayabilirsin.
şimdiden başlamanı tavsiye ederim puanını fenden alacaksın galiba, bizde öyle birşey yok her türlü coğrafya tarih yapacaz :D
Teşekkür ederim.dimar'den alıntı:güvender, fem gibi konu anlatımlı kitaplar alıp calısmaya baslayabilirsin.
şimdiden başlamanı tavsiye ederim puanını fenden alacaksın galiba, bizde öyle birşey yok her türlü coğrafya tarih yapacaz :D
Fen öğrencisinin -şu saatten sonra- Ygs fen gibi bir derdi olmamalı bana kalırsa. :)
Puanımı fenden almayacağım. :) Tm. Sadece, 1. sınıfta fene iyi çalışmıştım. Üzerine çalışma eklenerek Ygs'de bir şeyler yapılabilir. Ki o az olan nete dahi ihtiyaç var, ygs-5 puanımı etkileyecek. :rolleyes:
ama deme öyle az biraz detay yahu ;)duygu95'den alıntı:bol soru başka çare yok :) Ben de coğrafya çalışırken sıkıntı yaşıyorum :)
yani rekabet ortamında fen yapan kazanacak demek istemiştim diğerlerini yapanların yanında fen yapanlar fark yaratacak :Dsinavkizi'den alıntı:Teşekkür ederim.
Fen öğrencisinin -şu saatten sonra- Ygs fen gibi bir derdi olmamalı bana kalırsa. :)
Puanımı fenden almayacağım. :) Tm. Sadece, 1. sınıfta fene iyi çalışmıştım. Üzerine çalışma eklenerek Ygs'de bir şeyler yapılabilir. Ki o az olan nete dahi ihtiyaç var, ygs-5 puanımı etkileyecek. :rolleyes:
Bu cümle yanlış :) Çok büyük bir kaygı içindeyim :( Yaza kadar bitirmem gerekiyor kafayı yiyecem bitmiyor her dersten bir konu çıkıyor :) Tabi 11. sınıf derslerine de çalışmam gerekiyor. Öyle düşünme daha kötü durumdayım :(sinavkizi'den alıntı:Teşekkür ederim.
Bu sene kazanırsam bütün coğrafya notlarımı yolllarım sana üzülme tatlım :)duygu95'den alıntı:bol soru başka çare yok :) Ben de coğrafya çalışırken sıkıntı yaşıyorum :)
Fazla abartıyorsun Duygucum sen çok başarılı bir öğrencisin. Eminim ki çoğu kişiye örnek teşkil ediyorsun.:)Çoğu kişi seni örnek alıyor,bu kız soruları nasıl çözüyor ya bende bu kız gibi olmalıyım diyor bence. Senin YGS dahil hayatındaki bütün sınavlardan alnının akıyla çıkacağından eminim. Çünkü çok azimlisin. Rahat ol. :)duygu95'den alıntı:Bu cümle yanlış :) Çok büyük bir kaygı içindeyim :( Yaza kadar bitirmem gerekiyor kafayı yiyecem bitmiyor her dersten bir konu çıkıyor :) Tabi 11. sınıf derslerine de çalışmam gerekiyor. Öyle düşünme daha kötü durumdayım :(
Bu sözlerin için teşekkür ederim. :)Melek12'den alıntı:Fazla abartıyorsun Duygucum sen çok başarılı bir öğrencisin. Eminim ki çoğu kişiye örnek teşkil ediyorsun.:)Çoğu kişi seni örnek alıyor,bu kız soruları nasıl çözüyor ya bende bu kız gibi olmalıyım diyor bence. Senin YGS dahil hayatındaki bütün sınavlardan alnının akıyla çıkacağından eminim. Çünkü çok azimlisin. Rahat ol. :)
Konular gözümde büyüyor çok abartıyorum farkındayım. Neyse konuları bitirdikçe geçer heralde :)
merak etme yalnız değilsin duygu. 11.sınıf konuları ve ygs konuları birbirine çakışıyor hangisine yoğunlaşacağıma şaşırıyorum ben de.
ygs biyoloji kimya fiziğin bitmesi lazım diğer sene full test çözmek için. yaza erteleyerek kendımı kandırıyorum ben :D
Güzel yöntem :)dimar'den alıntı:merak etme yalnız değilsin duygu. 11.sınıf konuları ve ygs konuları birbirine çakışıyor hangisine yoğunlaşacağıma şaşırıyorum ben de.
ygs biyoloji kimya fiziğin bitmesi lazım diğer sene full test çözmek için. yaza erteleyerek kendımı kandırıyorum ben :D
Bu sene müfredat çok yoğun (matematik hariç) Bu senenin konularının çoğu ygs de bi işe yaramayacak ama lys sınavı için çok iyi öğrenmek zorundayız. Nasıl olacaksa artık. :/ Allah bize yardım etsin. :)
sınavkızı bende (hiç aklımda yokken) yarından itibaren fiziğe çalışmaya başlayacağım.Kimya ve biyolojiyi yetiştiremem ama fizikte kasarsam en azından fazladan bir kaç net yaparım :)
bukadar abartacak bişey yok fende ya tabi çok konu var ama sizin önünüzde çok zaman var çalışma herseyin basında çalısan için bukadar büyütcek konular yok tabi matematik geometri gibi değil daha çok uğrastırıyo ama zor değil konular hersey azim.
Ygs'de net veya puan hedefiniz nedir merak ettim arkadaşlar?
teşviğin işe yaradığına çok sevindim :oSosyal_Bilimci'den alıntı:sınavkızı bende (hiç aklımda yokken) yarından itibaren fiziğe çalışmaya başlayacağım.Kimya ve biyolojiyi yetiştiremem ama fizikte kasarsam en azından fazladan bir kaç net yaparım :)
bahtın açık olsun.
160'da 160 :)onka81'den alıntı:Ygs'de net veya puan hedefiniz nedir merak ettim arkadaşlar?
oooo :o gerçi ben beklerim senden.duygu95'den alıntı:160'da 160 :)
Off bu çok iyiymiş.Ne kadar güzel.Umarım başarırsın :)duygu95'den alıntı:160'da 160 :)
net olarak değişir gerçi. İstanbul Psikoloji istiyorum, bakalım.onka81'den alıntı:Ygs'de net veya puan hedefiniz nedir merak ettim arkadaşlar?
Sen ne düşünüyorsun? :)
Tesadüfün böylesi.Ben de Psikoloji istiyorum ama üniversite olarak bi hedef koymadım kendime Psikoloji için.Ama İstanbul bana fazla gelir biraz.Sen kazanırsın umarım.sinavkizi'den alıntı:net olarak değişir gerçi. İstanbul Psikoloji istiyorum, bakalım.
Sen ne düşünüyorsun? :)
ben de böyle girmiştim sınava gerçi bizde 176-180 arası soru oluyodu. tabi beceremedim orası ayrı :)duygu95'den alıntı:160'da 160 :)
Bende pek yapabileceğimi sanmıyorum ama hedefi yüksek tutmak lazım.. :)gereksizyorumcu'den alıntı:ben de böyle girmiştim sınava gerçi bizde 176-180 arası soru oluyodu. tabi beceremedim orası ayrı :)
ikinci olmak için sınava girilmez zaten. sınavda sıfır çekip sonuncu olan öğrenci bile birinci olma hayali (kaydırsam da hepsi doğru çıksa :) ) kurmuştur.duygu95'den alıntı:Bende pek yapabileceğimi sanmıyorum ama hedefi yüksek tutmak lazım.. :)
:) :) 160 bir hedef ama yapamayacağım belli. (Benden çok iyi öğrenciler vardır kesinlikle) Kesin yanlışım çıkacaktır. Bana 125-130 yeter. :)gereksizyorumcu'den alıntı:ikinci olmak için sınava girilmez zaten. sınavda sıfır çekip sonuncu olan öğrenci bile birinci olma hayali (kaydırsam da hepsi doğru çıksa :) ) kurmuştur.
Senin 145+ yapacağından eminim.:)duygu95'den alıntı::) :) 160 bir hedef ama yapamayacağım belli. (Benden çok iyi öğrenciler vardır kesinlikle) Kesin yanlışım çıkacaktır. Bana 125-130 yeter. :)
Nasip olursa ölmez ömrümüz olur görürsek İpek böyle söylemişti dersin.