Birey B Matematik kullananımız var mı?
Yazdırılabilir görünüm
Birey B Matematik kullananımız var mı?
Kullanmadım ama güzel diyorlar kullanmayı düşünüyorum :)
Düşün bence. :) Güzel gayet. Benim sorular Birey B'den. Sorularımı çözebildiğine göre kitabı rahat çözersin bana kalırsa.
Zaten çözebilmekten korkmuyorum :) Zoru severim. ben de bir tavsiyede bulunayım Eğer zor kitapları seviyorsan Formul Matematik-1 'i tavsiye ederim.
Yo, çözememe anlamında dememiştim. :) Çözersin. Zevkli de olur.
Birey b'nin üstünde mi Formül?
Birey zor değil sadece bir adım öteleri biraz zorluyor onlarında bazıları lise müfredatı olmuyor uğur daha zor bir kitap bence
Birey B çözmediğim için bilmiyorum. Ama bireyin geometrisi var bende çok zor değil. Formül mat-1 bireyin geometrisine göre daha orjinal soruları var.sinavkizi'den alıntı:Yo, çözememe anlamında dememiştim. :) Çözersin. Zevkli de olur.
Birey b'nin üstünde mi Formül?
Zorluk değil de, biri diğerinden yukarıdadır, hangisi, anlamında sormuştum. Bir adım öteleri çok zevkli oluyor ama.Alp50'den alıntı:Birey zor değil sadece bir adım öteleri biraz zorluyor onlarında bazıları lise müfredatı olmuyor uğur daha zor bir kitap bence
:)
Geometri b'sini zor diye duymuştum. Ben de onu kullanmadım henüz. Formül'ü bi araştırıcam. :)duygu95'den alıntı:Birey B çözmediğim için bilmiyorum. Ama bireyin geometrisi var bende çok zor değil. Formül mat-1 bireyin geometrisine göre daha orjinal soruları var.
ben geometride fem ve pergel yayınlarını kullanıyorum ama pergeli tavsiye ederim