Merhaba arkadaşlar.Öncelikle birçok öğrenci gibi 9.sınıfı boş geçirdim.Fonksiyonlar dışında pek bir kazancım olmadı 9.sınıftan.Sonradan aklım başıma geldi.10. sınıfta layıkıyla çalıştım ve Matematik'ten başarılı oldum. 11.sınıfın birinci döneminde iyi çalıştım.İkinci dönemde ise kıt kanaat Mat-1 ve 11.sınıf'ı bilrlikte götürmeye çalışıyorum. Malum sınav ''YGS''ye 1 yıldan az bir süre kaldı. 1.dönem benim için Mat-1 açısından tembel geçen bir dönemdi. Bu dönemde karınca kadar ilerleyemedim Mat-1'de. Temel kavramlar beni o kadar meşgul edip moralimi bozdu ki uzunca bir süre Ygs kitaplarını kenara fırlatıp yüzüne bile bakmadım. Daha sonra Şubat tatilinin başında bir düşündüm şöyle ''Temel kavramlar vs. yapamıyorum diye tüm Mat-1'i kenara mı atacağım?'' dedim ve Temel Kavramlar'ı yaza bırakıp Mat-1 çalışmaya başladım. 1-2 ay içerisinde Mat-1'i yarı yarıya bitirdim.İşçi havuz ve sayı problemlerinin de testlerini bitirdim YGS soru bankamdan.Ancak hepimizin bildiği gibi Problemler, Temel Kavramlar ancak gerçek anlamda çok soru çözülerek layıkıyla yapılabiliyor. Ardından 10.sınıf bilgilerimi tekrar hatırlamak adına Mat-2 çalışmalarına da başladım. İnşallah istediğim yeri de kazanırsam (Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi) burada paylaştığım günlüğün benden sonra sınava hazırlanacak kardeşlerime de yardımcı olacağını düşünüyorum. Bahtımız ve zihnimiz açık olsunÇalışmam bittiğinde bugün ne yaptığımı burada paylaşacağım.
(*Sizden ricam; tembellik edersem utandırın beni.Vicdan azabı çektirin.)