Tükenir Kalem 11:30 10 Haz 2014 #1
Lys'ye giren tüm forum arkadaşlarıma,abilerime,ablalarıma başarılar diliyorum..İnşaallah herkes emeğinin karşılığını fazlasıyla alır,istediği bölümü kazanır..Kendinizi hazır hissediyor musunuz ?
Heyecan durumları nasıl ?
arcsinx 14:57 10 Haz 2014 #2
Sağol,inşallah tüm
MT üyeleri hayallerini süsleyen üniversitelere giderler

heyecan var mı?evet ama beni engelleyecek,beni bitirecek kadar değil.eğer heyecanı olan varsa ona önerim hayalini ve ona ne kadar yakın olduğunu düşünmesi..
Sevgili
MT'li dostum sen yapamazsan kimse yapamaz

Asla korkma..
MKE 17:29 10 Haz 2014 #3
Öncelikle teşekkür ederim, herkese kolay gelsin sınava girecek girmeyecek. İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır. Kendimi hazır hissetmiyorum, heyecan şimdilik yok
Tükenir Kalem 17:46 10 Haz 2014 #4 Sağol,inşallah tüm
MT üyeleri hayallerini süsleyen üniversitelere giderler

heyecan var mı?evet ama beni engelleyecek,beni bitirecek kadar değil.eğer heyecanı olan varsa ona önerim hayalini ve ona ne kadar yakın olduğunu düşünmesi..
Sevgili
MT'li dostum sen yapamazsan kimse yapamaz

Asla korkma..
Sen de sağol,kendine güvenin fazla olması harika..Umarım benim de öyle olur..
Öncelikle teşekkür ederim, herkese kolay gelsin sınava girecek girmeyecek. İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır. Kendimi hazır hissetmiyorum, heyecan şimdilik yok

Sanırım ne kadar çalışırsa çalışsın,kimse kendisini tam olarak hazır hissetmiyor..Olsun,bundan daha fazla çalışamazdım diyebiliyorsa insan,hazırdır bence..4 gün kaldı nasıl heyecan yok : ))
MKE 17:57 10 Haz 2014 #5 Ygs'den önce de böyleydim, kendi başıma takılınca aklıma gelmiyordu ama arkadaşların yanına falan gittiğimde ya da onlarla konuştuğumda ister istemez heyecan yaptırıyorlardı bana

Öyle olmama rağmen
ygs'de boynuma inme inmişti sanki ilk dakikada

Sınavdan çıktıktan sonra heyecan yapmanın boşa olduğunu anladım ancak bu işin normali bu, yani herkes heyecanlanıyor önemli olan bunu sınav başladıktan sonra kısa sürede yenebilmek. Bu sefer tecrübeliyim inme olayı olmayacak inşallah
Heisenberg 17:58 10 Haz 2014 #6
Allah bu çileyi bir daha yaşatmasın kimseye.
Arefat 18:25 10 Haz 2014 #7 Allah bu çileyi bir daha yaşatmasın kimseye.
Ne güzel söyledin

Amin.
svsmumcu26 19:12 10 Haz 2014 #8
Allah yardımcınız olsun.
Başarılar
kingwalter 21:42 10 Haz 2014 #9
Allah'ım hepimize yardım etsin her şey gönlümüzce olur inşallah
korkmazserkan 22:03 10 Haz 2014 #10
hepinize başarılar arkadaşlar...