seneye darısı bizim başımıza,herşey gönlünüzce olsun :)
Yazdırılabilir görünüm
seneye darısı bizim başımıza,herşey gönlünüzce olsun :)
Morâl olması açısından çok zor olmayan bir denemeyi alıp sınavdan önce,gireceğimiz sırada çözmenizi öneriyor uzmanlar..Yapmayı düşünüyor musunuz arkadaşlar böyle bir şey ?
Hem sınav günü ikinci defa çözdüğünüz için,kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz..
Ama zor deneme almayın,morâl düşerse kötü olur..
Ben heyecanlandım sizin yerinize :o
bu seferde lys zor geleblir. sınav anında morali bozulabilir.Tükenir Kalem'den alıntı:Morâl olması açısından çok zor olmayan bir denemeyi alıp sınavdan önce,gireceğimiz sırada çözmenizi öneriyor uzmanlar..Yapmayı düşünüyor musunuz arkadaşlar böyle bir şey ?
Hem sınav günü ikinci defa çözdüğünüz için,kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz..
Ama zor deneme almayın,morâl düşerse kötü olur..
Ben heyecanlandım sizin yerinize :o
zoru moru boşver de böyle mayınlı sorular gelebilir. OSYM zaman hırsızı sorular da koyuyor,aman dikkat! :) Örneğin alın LYS 2013 ün bir matris sorusu:kaskas123'den alıntı:bu seferde lys zor geleblir. sınav anında morali bozulabilir.
A 3x3 türünde bir matris,
[2 3 1].A=[0 2 2]
[1 4 0].A=[3 1 5] eşitlikleri veriliyor.
Buna göre, A.[5 6 6] çarpımı ?
sağdaki çözümü yapmaya çalışan yandı:)
https://img837.imageshack.us/img837/43/xs9b.png
sabri hoca bu soruya ufacık çözüm yazmıştı ben bu soruyu foruma sorduğumda o cevaptan sonra kendimi acaip hissetmiştim alkol etkisi olmuştu sanki ;)
Merak ettim o kafayı :Dkorkmazserkan'den alıntı:sabri hoca bu soruya ufacık çözüm yazmıştı ben bu soruyu foruma sorduğumda o cevaptan sonra kendimi acaip hissetmiştim alkol etkisi olmuştu sanki ;)
Gitti 3-4 dakika.matsever63'den alıntı:zoru moru boşver de böyle mayınlı sorular gelebilir. OSYM zaman hırsızı sorular da koyuyor,aman dikkat! :) Örneğin alın LYS 2013 ün bir matris sorusu:
A 3x3 türünde bir matris,
[2 3 1].A=[0 2 2]
[1 4 0].A=[3 1 5] eşitlikleri veriliyor.
Buna göre, A.[5 6 6] çarpımı ?
sağdaki çözümü yapmaya çalışan yandı:)
https://img837.imageshack.us/img837/43/xs9b.png