MatematikTutkusu.com Forumları

LYS kitap önerisi

1 2 Son
korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 23:29 24 Mar 2014 #1
LYS fen ve matematik dersleri için soruları zorlayıcı ancak çok kalın olmayan bildiğiniz kitaplar varsa yazabilir misiniz

sidslot - ait kullanıcı resmi (Avatar) sidslot 23:33 24 Mar 2014 #2
fdd nin kitapları istediğin seviyede kitapları var ister basit ipuçları ile çözülebilen istersen zorlayıcı türden soruları bulunmaktadır.

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 01:12 25 Mar 2014 #3
Bilfen almayı düşünüyordum ancak çok kalına benziyor fdd yi inceleyim bi

sidslot - ait kullanıcı resmi (Avatar) sidslot 02:47 25 Mar 2014 #4
umarım hoşuna gider,şimdiden başarılar...

BelginB - ait kullanıcı resmi (Avatar) BelginB 18:42 25 Mar 2014 #5
pasajlarda finalin dergiyle verdigi kitap ekleri vardir onlara da bak istersen, cevap anahtari yanlis verilmis olabiliyor ama sorularini begeniyorum ben

sidslot - ait kullanıcı resmi (Avatar) sidslot 19:14 25 Mar 2014 #6
Birde aklıma geldi ODTU yayıncılığın kitapları çok ama çok kaliteli sağlam düşündürüyor internetten alabiliyorsun 2 günde teslim ediliyor

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:16 25 Mar 2014 #7
Birde aklıma geldi ODTU yayıncılığın kitapları çok ama çok kaliteli sağlam düşündürüyor internetten alabiliyorsun 2 günde teslim ediliyor
Fiziğine göz atmıştım;çok da kaliteli bulmadım açıkçası keza biyoloji ve kimyaya da pert deniliyor.

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 20:36 25 Mar 2014 #8
ODTÜ LYS matematik iyidir ancak ben çok kalın bir kitap istemiyorum keza elimde zaten var ve 10.sınıf konularından 10 tane polinom testi çok zaten çok basit bir konu çözemem o kadar soruyu Türev,İntegral,Limit ve trigonometride orta seviyeli 11.sınıf konularında ise zorlayacak bir kitap istiyorum var mı böyle kitap piyasada

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 20:37 25 Mar 2014 #9
ODTÜ LYS matematik iyidir ancak ben çok kalın bir kitap istemiyorum keza elimde zaten var ve 10.sınıf konularından 10 tane polinom testi çok zaten çok basit bir konu çözemem o kadar soruyu Türev,İntegral,Limit ve trigonometride orta seviyeli 11.sınıf konularında ise zorlayacak bir kitap istiyorum var mı böyle kitap piyasada
Birey-C'yi çözmemiş miydin?

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 20:43 25 Mar 2014 #10
Birey C yi matda kullanmadım şimdi de almak istemiyorum zira içinde YGS konuları çoğunlukta

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm